USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Влада дасть онкохворим лучанкам гроші

26 Березня 2014 12:14
У зв’язку зі збільшенням захворюваності на рак молочної залози (лише за 2013 рік протезовано 735 жінок) постала гостра потреба в реабілітації хворих, яка включає психологічне консультування, фізіопроцедури, лікувальну фізкультуру.

Про це повідомила у своєму депутатському запиті депутат Луцької міськради, голова депутатської групи «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич під час 57 чергової сесії міськради сьогодні, 26 березня.

Нагадаємо, до складу групи «Новий Луцьк» входять голова групи Ірина Констанкевич, Ігор Поліщук, Рустам Дячук, Віталій Кварцяний, Тарас Бас, Петро Савчук та Микола Дендиберін.

До депутата звернулися представники волинського обласного відділення громадської організації жінок-інвалідів «Донна».

«Це єдина громадська організація, яка опікується здоров’ям жінок після перенесеного оперативного втручання з метою соціального захисту, відстоювання прав онкохворих та створення необхідних умов для одужання у процесі життєдіяльності. Значна підтримка надається жінкам Луцька, які мають можливість пройти оздоровчі процедури та отримати кваліфіковану допомогу на базі ГОЖІ «Донна». Волинський обласний онкологічний диспансер (Луцьк, вулиця Тимірязєва, 1) після численних звернень виділив приміщення для створення центру соціально-медичної реабілітації жінок-інвалідів. Але це приміщення не відповідає санітарно-гігієнічним нормам і потребує капітального ремонту», - повідомила Ірина Констанкевич.

Тому депутат просить підтримати звернення до депутатів та керівництва Волинської обласної ради, Волинської обласної державної адміністрації з проханням виділити кошти на ремонт приміщення для
потреб реабілітації жінок-інвалідів у Волинському обласному онкологічному диспансері та посприяти у вирішенні питання виділення коштів на реабілітаційні заходи для жінок Луцька у Волинському обласному онкологічному диспансері.

Депутати запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
friend Показати IP 26 Березня 2014 12:52
Дякуємо за ще одну добру справу!
Нема за що Показати IP 26 Березня 2014 16:45
Мілфу - в президенти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus