USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьке підприємство за рік пережило до півсотні перевірок

23 Січня 2014 16:40
КП «Ласка» торік заробило 135 тисяч гривень, а витратило 484 тисячі. Проте, директор підприємства Дана Новарчук переконує, що цьогоріч дохід підприємства зросте.

Депутатська комісія з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження заслухала звіт про роботу підприємства сьогодні, 23 січня.

Підприємство, яке займається виловом безпритульних собак, їх стерилізацією та реєстрацією домашніх тварин за рік пережило 48 перевірок, - розповіла Дана Новарчук.

Депутат міської ради Роман Бондарук порівняв витрати на підприємство з міського бюджету з витратами на зоопарк міста. Суми, виділені для цих підприємств, практично однакові.

У відповідь Дана Новарчук зазначила, що КП «Ласка» обслуговує всю територію міста.

«Зоопарк – це вистава, ми ж рятуємо людське життя. Цього року ми врятували 27 людських життів», - переконує директор КП «Ласка», посилаючись на те, що працівники неодноразово ловили агресивних безпритульних тварин.

Цього року, каже вона, з міського бюджету проситимуть лише дотацію на заробітну плату працівникам, а це близько 400 тисяч гривень. На оплату комунальних послуг, медикаменти, корм для тварин планують заробляти самі. Зі слів Дани Новарчук, прибуток очікують отримати за рахунок реєстрації домашніх тварин. Поки що в Луцьку зареєстрували 200 тварин, щомісяця підприємство отримує 400 гривень. Коли ж зареєструють кілька тисяч домашніх улюбленців – грошей буде більше. Крім того, підприємство сподівається виграти тендер на відлов безпритульних тварин, а це – близько 200 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Александр Показати IP 23 Січня 2014 21:56
Где собаколюб Осипов????
ПРОТИ Показати IP 24 Січня 2014 15:00
НА ПОВОДКУ ПОВІСИ***...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus