USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі підприємці мітингували під міськрадою через демонтаж кіосків

6 Липня 2016 16:47
Підприємці, які ще з 90-х років мають кіоски біля Луцької автостанції №1, що на вулиці Конякіна, можуть позбутися свого майна - торгові точки незабаром знесуть муніципали.

Тож сьогодні підприємці мітингували під Луцькою міською радою проти такого, на їхню думку, неправомірного рішення, - повідомляє ВолиньPost.

Мітингувальники розповідають: документи на кіоски всі законні, проте на землю документів немає. Підприємці "за" зміни - вони хочуть змінити кіоски на нові, проте, з їх слів, їм не дають дозволів.

"Ми працюємо для людей, аби вони могли купити каву, щось поїсти. Ми просимо в міської влади дозволу поставити нові кіоски. Нам цього дозволу не дають. Ми просили, щоб нам землю в оренду дали під кіосками, проте нам її не дають, бо кіоски незаконно встановлені", - розповідають лучани.
"Муніципали прийшли, наклеїли на всі кіоски наліпки, що він встановлений незаконно і його будуть демонтовувати. А в нас вони стоять законно. Документи є ще з 94 року з підписом архітектора Ярослава Матвіїва. Зараз він підписує документи, що вони встановлені незаконно", - розповідає підприємець Олена.
"Нам сказали, що наші кіоски будуть демонтовані силою. Будете ви там стояти, працювати чи ні, нам байдуже. Кіоски будуть знесені", - каже лучанка Ніна.

Між тим, кажуть: питання про знесення кіосків поки перенесли.

"Міська рада зняла розгляд питання для узгодження зі всіма сторонами. Є "План детального планування території", тому все відповідно до нього", - розповідає підприємець Олександр.

Додає, що люди вже зрозуміли, що замість скверика біля автостанції планують збудувати торговий центр. Аби його звести, спочатку треба розчистити територію, зокрема забрати кіоски.

Люди кажуть: вони не стоятимуть осторонь та будуть далі боротися за свої робочі місця. Адже прибутки від підприємницької діяльності - єдиний заробіток для багатьох сімей.

Як повідомлялося раніше, луцькі муніципали нарахували на міській автостанції більше 15 торгових павільйонів, встановлених незаконно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Смотрящий Показати IP 6 Липня 2016 16:59
Брехня це все! Ніхто їм не заважав до цього часу привести у нормальний вигляд кіоски. Натомість носити грошики по-тихому директору автостанції - це їх влаштовувало!
Лучано Показати IP 6 Липня 2016 18:30
знести нафіг цей мотлох!
Анонім до Лучано Показати IP 6 Липня 2016 22:37
В них хоча б такий мотлох , за допомогою яких живуть їхні сімї , люди не будьте однодумцями ... Треба хоч трішечки думати за інших також , адже на цьому поки й держиться весь Український народ ....
Анонім до Лучано Показати IP 6 Липня 2016 22:42
У них хоча б такий мотлох , за допомогою яких кормляться і живуть їхні сімї, не потрібно бути таким однодумцем , зза таких людей того і так бідно живуть українці, потрібно якось думати хоч трішечки за інших також а не тільки за себе типу... Мені добре а на остальних всерівно , адже і завтра ти можеш потрапити у таку ситуацію і тут напише один з таких як ти .... Так само ... Не думаю що тобі буде приємно .... Ось і вся проблем великого Народу Українського, народ має таку владу на яку вона заслуговує ...., нажаль це і є правда!
Анонім до Лучано Показати IP 6 Липня 2016 22:44
Ага і хай олігархи далі строять торгові центри а ти підеш туди горбатитись
О Показати IP 6 Липня 2016 18:48
За стільки років дійсно можна було зробити пристойні торгові павільйони а не боротись за наливайки та шанхайчики
Добряк Показати IP 6 Липня 2016 18:52
Давно пора цей свинарник розігнати
Анонім до Добряк Показати IP 6 Липня 2016 22:35
Та да , а ти дальше горбся працюючи на такіх як вони ....
1 Показати IP 6 Липня 2016 22:30
На тіх ларьках тількі автостанція і заробляла, при цьому не плативши нічого до казни міста.Ось де наші гроші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus