USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі ЖЕКи виконують свої зобов’язання перед мешканцями на одну десяту?

13 Червня 2008 19:40
Реальне виконання комунальних послуг ЖКП у Луцьку становить близько 10%. Про це 13 червня під час засідання в Луцькому прес-клубі реформ розповів перший віце-президент ГО «Правовий Форум «Універсал» Антон Демчук, - інформує репортер «Волинських новин».
Керівник проекту «Самоорганізація громадян – протидія корупції» Антон Демчук довів до уваги присутніх про завершення першого етапу моніторингу діяльності луцьких ЖЕКів, що тривав три місяці. Виявилося, що більшість опитаних мешканців майже не знають повного переліку послуг, які надаються ЖЕКами.
«Зазвичай всі знають, що до обов’язків комунальних служб входять прибирання будинку, сходових майданчиків та ліфтів. Однак, мало кому відомо, що поливання клумб біля будинків, утримання в нормальному стані номерних знаків будинків електрозабезпечення ліфтів також їхнє завдання»,– наголосив пан Демчук.
Довідково:
У моніторинговій програмі залучені чотири будинки в різних районах міста, різних років побудови та різної форми власності. Другий етап дослідження розпочнеться після 20 червня. Остаточні результати будуть опубліковані у вересні 2008 року. Для ознайомлення мешканців міста із структурою, вартістю та періодичністю робіт, які мають виконуватися ЖКП, випущена буклет «Норми комунального обслуговування».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus