USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Луцьктепло» вибиває гроші за спожиту енергію через суди

3 Вересня 2013 18:46
Прокуратура Луцька вживає дієвих заходів задля ліквідації в обласному центрі заборгованості за спожиту теплову енергію. Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста.

Здійснюючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, прокуратура міста Луцька за результатами проведених у 2013 році перевірок до судів пред’явлено 20 позовів про стягнення із підприємств та організацій заборгованості за спожиту теплову енергію на загальну суму 1,1 мільйона гривень. 16 позовів на суму 719 тисяч гривень суди вже задовольнили.

Так, прокуратура обласного центру в інтересах держави та територіальної громади в особі Державного комунального підприємства «Луцьктепло» у липні поточного року до господарського суду області пред’явила позов про стягнення із ТзОВ «Енергосервісна компанія «Луцькі комунальні системи» 202 тисяч гривень заборгованості за спожиту теплову енергію. Позов суд розглянув та задовольнив.

До слова,ДКП «Луцьктепло» є найбільшим в обласному центрі виробником та надавачем послуг із теплопостачання населенню, бюджетним установам міста та суб’єктам підприємницької діяльності. Постачання природного газу такому виробнику теплової енергії здійснюється за умови його стовідсоткової передоплати.

Прокуратура обласного центру й надалі особливу увагу приділятиме контролю за своєчасністю вжиття Державним комунальним підприємством «Луцьктепло» заходів до стягнення у примусовому порядку заборгованості за надані послуги із теплопостачання, що є актуальним перед початком проведення опалювального сезону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus