USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Луцькводоканал» просить у Яценюка субвенцій

28 Травня 2014 17:10
Луцька міська рада звертається до Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, аби з Києва дали грошей комунальному підприємству «Луцькводоканал».

Під час 60-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 28-го травня, про необхідність додаткових коштів наголосив директор комунального підприємства «Луцькводоканал» Іван Корчук.

«Є чимало пільг людям, ціни на енергоносії зросли, якщо нам не буде компенсації для погашення заборгованості з різниці в тарифах на послуги з водопостачання та водовідведення, то ми не зможемо платити по рахунках», - пояснює Іван Корчук.

Депутати більшістю проголосували за те, аби звернутися до Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка щодо субвенцій для «Луцькводоканалу».

Контроль за виконанням рішення поклали на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дідо Показати IP 28 Травня 2014 17:22
Депутати популісти краще тарифи підняли би за воду, ніж жебрати подачки від держави.
Баба до дідо Показати IP 28 Травня 2014 17:35
Згодна, а крім того - не здійснювати водопостачання тим, хто не має лічильника. Совдепія кінчилася! Про яку рентабельність говорити, якщо в людей без лічильника роками (!!!) тече вода з несправних кранів, а їх ніхто не збирається ремонтувати. Сам таке бачив. Підняти ціну мінімум у 2 рази - зробити водопостачання рентабельним - ремонтувати магістральні і внутрібудинкові трубопроводи, аби не пити чисту іржу..
дідо до Баба Показати IP 28 Травня 2014 18:09
КРЗ винен водоканалу 2 мільйона грн, і всі мовчать.
онук до бабиздідом до Баба Показати IP 28 Травня 2014 19:20
А ти, шановний, засланий казачок! Під крилом Водоканалу працюєш...
Дід Панас до Баба Показати IP 28 Травня 2014 23:18
То ви йдете в світле європейське майбутнє де навіть на воді будете економити? Сміх та й годі.
тітка до Баба Показати IP 29 Травня 2014 00:03
у більшості випадків поблема не в тому, що в когось вдома вода тече, чи у нього не має лічильника - більшість втрат води відбувається ще до потрапляння в будинок. Проте, нашому водоканалу легше повісити ці витрати на споживачів, потім добитись компенсації від влади, чим відремонтувати водогони. ("сам бачив" як до труби під будинком, з якої бив "гейзер" наші комунальники три дні добирались, а на всі дзвінки відповідали - ми занємо, аварійна до вас виїхала).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus