USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцькводоканал» судиться з фірмами, яким сплатив 1,7 мільйона

25 Січня 2017 21:56
Предмет і підстави судових позовів «Луцькводоканалу» до двох фірм, яким підприємство сплатило 1,7 мільйона начебто за надані юридичні послуги, з’ясовують депутати міськради.

Про це йшлося під час 18 сесії Луцької міськради 25 січня.

У запиті до міського голови член фракції «УКРОП» Микита Рабан повідомив, що неодноразово порушували питання законності підписання договорів і оплати послуг КП «Луцькводоканал» щодо двох юридичних осіб, ТОВ «Аквагруп» та ПП «Велідіт». З офіційних джерел неодноразово надавали інформацію про законність і прозорість вказаних договорів і співмірність оплати послуг. Однак нещодавно ситуація набула іншого забарвлення – цьогоріч у господарському суді Волинської області зареєстрували дві справи за позовом КП «Луцькводоканал» до вказаних юридичних осіб про розірвання договорів.

Міського голову депутат просив з’ясувати інформацію та надати інформацію щодо предмету і підстави позовів КП «Луцькводоканал» щодо розірвання договорів із зазначеними юридичними особами, а також позовні вимоги. Можливо, окрім розірвання договорів, там йшлося про застосування реституції, тобто, повернення втрачених коштів.
Нагадаємо, що восени 2015 року керівника «Луцьквооканалу» звинуватили в крадіжці 1,7 мільйона гривень. Ці кошти були сплачені двом фірмам начебто за надані послуги. Під час сесії міськради у листопаді 2016 року голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук закликав не затягувати з розслідуванням цієї справи, адже публічної відповіді керівника підприємства так і не почули.

Наприкінці 2016 року керівнику підприємства Івану Корчуку оголосили підозру у розтраті 1,7 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Січня 2017 10:59
тобто ми відмили 1,5 ляма, бабки поклали в кишеню, а тепер віддайте їх назад

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus