USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцький бюджет-2014 прийняли

7 Лютого 2014 13:30
Міський бюджет, розміром в понад мільярд гривень, затвердили 32 голосами.

Проект головного фінансового документу міста розглянули під час 53 позачергової сесії сьогодні, 7 лютого.

Бюджет депутати обговорювали 2 години. До проекту внесли ряд змін та доповнень. Зокрема 400 тисяч гривень дали на зливові води, цю пропозицію внесла комісія з питань ЖКГ. На пам’ятник Степану Бандері коштів не виділять.

Зауважимо, на секретаріат міськради також окремо коштів не дали. Загалом, жодна з депутаських пропозицій не отримала достатньої кількості голосів.

Наостанок депутати додали, що перелік доріг та об'єктів житлового фонду, де будуть проведені ремонтні роботи, затверджуватимуть окремо, під час наступної сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
LUTSK Показати IP 7 Лютого 2014 13:46
Аж дивно, що Осіпов сьогодні своїх "п"ять копійок" не вставив..................мабуть у наступній сесії щодо об'єктів житлового фонду та ремонтних робоіт, затверджуватимуться з його "допомогою" та "допомогою" Бондарука Р. (ООССББ) )))
Той, хто знає до LUTSK Показати IP 8 Лютого 2014 10:19
ггГ.. Був би не він, якби не вставив. Було діло!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus