USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький супермаркет упіймали на махінаціях з цінами. ФОТОФАКТ

20 Січня 2016 21:00
В одному з супермаркетів Луцька покупець помітив, що заявлена ​​на прилавку ціна відрізняється від ціни, зазначеної в підсумку в чеку.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав місцевий житель, адвокат Сергій Книш.

Він закликав лучан бути обережними й перевіряти ціни на товарі й на чеку.

"Ціна на касі, зазвичай, не на користь споживача. У "Сільпо" - обман із цінниками на товарі й цінами, які платите на касі ", - поскаржився він.

"Перший варіант захисту у касира був - що я помилився, після фото (яке зробив покупець, - ред.) адміністратор, тримаючи руки в кишенях, пробурмотів щось про переоцінку, мовляв, не встигли вранці змінити. А в залі цього ніхто й не намагався зробити, це такий вид "бізнесу", - додав Книш.



Ціна на касі звичайно не в користь споживача!! ОБЕРЕЖНО будьте лучани в СІЛЬПО (це біля ЦУМу), там ОБМАН з цінника...

Опубликовано Книшем Сергій 16 января 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
11111 Показати IP 20 Січня 2016 21:35
Цікаво а якби було на користь споживача хтось би розказував, і вертали б гроші? На мою думку і таке часто буває! Це помилка, там і так заробляють нормально, там такий натовп зажди!
Ман Показати IP 20 Січня 2016 21:43
То чого ходите туди? Зробіть бойкот і вони в прольоті.
Лучанин Показати IP 20 Січня 2016 21:47
Мене намахали приблизно на 50копйок прикупівлі курки гриль. Ціна стікері була меншою ніж що в чекові.
777788888888 Показати IP 20 Січня 2016 22:17
і що тут нового??? таке було є і буде і не тільки в сільпо а і інших...
Доктор Хаус Показати IP 20 Січня 2016 22:21
В супермаркеті "Фуршет" постійно такі "фокуси". Коли повідомляєш на касі, що в торговому залі ціна на продукт менша, то вони питають "будете брати чи ні"...
Бубочка. Показати IP 20 Січня 2016 22:52
А я завжди відмовляюсь від товару, якщо ціна не співпадає з цінником. В мене така ситуація була в одному із гіпермаркетів Любліна, що в чеку одна ціна, а на ціннику інша. То адміністрація, вибачилась і віддала різницю, порахувавши ціну, яка вказана на ціннику А в наших супермаркетах, ще й вовком продавці на тебе дивляться. Починаємо з себе і відмовляємось від товару
ЛУЧАНКА Показати IP 20 Січня 2016 22:53
На вул.Відродждення в супермаркеті "Express Там-Там" постійно теж саме, на прилавках одна ціна, а на касі совсім інша. Наприклад, сьогодні крила курячі у відділі 24,50 а на касі 26,99 ; Це просто жах, скільки це буде повторюватись....А фрукти і овочі одне гнильо....що за супермаркер....в селі кращий товар!!! Гнильо сьогодні було: це мандарики і буряки всі надгнивші. Чому немає акції??? На Київському майдані "Вопак" чуть-чуть гниль і ціни акційні. Скільки часу цей магазин буде дурити людей нашого кварталу.....Будемо писати в перевіряючі інстанції....чи які ще є міри....щоб виправити ситуацію....
лахматий будун Показати IP 20 Січня 2016 23:10
ціни цінами, а як вам ніготь в фарші найдорожчому??? іцю ситуацію вони назвали незрозумілим питанням. а що тут незрозумілого? хіба чий ніготь...
Лучанин Показати IP 21 Січня 2016 01:17
В Сільпо (ЦУМ) хотів купити мойву копчену. На вітрині гарна така, як зважили - суха, іншого кольору. коли попросив щоб з вітрини дали, то сказали щоб почекав, бо продавець не з цього відділу. Пішов геть, бо бридко стало. ТАМ-ТАМ Експрес дійсно, мабуть найбридкіший магазин. Ціни далеко не низькі. Повно гнилі серед овочів та фруктів. Обслуговування на касі таке, ніби ти в них не купляєш щось, а крадеш. Магазин Колібріс біля к-ру Промінь. Купляв насіння сонячника жарене. Була на ціннику одна ціна, на касі назвали іншу. Коли їм сказав що ціна відрізняється, то спитали чи буду ьрати, бо ціна вірна. Пішов в зал і приніс їм цінника "в зуби", після чого вийшов черговий адміністратор, "склеїв дурня", вибачився і повернув різницю згідно цінника. 7-23 на Винниченка. Ці навіть не червоніють. На касі можуть обрахувати на будь-яку суму, навіть на ту яку не зможете собі уявити. Окрім того, майже постійно, цінники не співпадають з касою. Думаєте на копійки? Декілька місяців тому стояла акція на котячий корм. Взяв останні 4 банки + ще іншого товару набрав. Спішив, тому в чек не подивися. Коли вдома роздивився, то виявилося що вони мені корм по звичайній ціні продали, тобто більше ніж на 36 гривен взули. Тепер десятою дорогою їх обходжу, що і вам всім раджу. Може дійсно, якщо це все байкотувати, то на їх місці щось нормальне і порядне з'явиться. Дуже хочеться вірити.
Роман до Лучанин Показати IP 21 Січня 2016 08:14
Якийсь ви не прушний.
11111 до Лучанин Показати IP 31 Січня 2016 13:01
Ну то іди скуплюватися на базар там і якісь і з цінами порядок
оля Показати IP 21 Січня 2016 08:16
В колібрісі,що на Грушевського постійно дурять...
Наше місто Показати IP 21 Січня 2016 09:32
Нам лишається тільки бути обачними, адже, нажаль, таке наше суспільство...
луцьк Показати IP 21 Січня 2016 09:40
таке постійно відбувається в супер маркеті ."Наш край" що біля Нової лінії,постійно цінники не відповідають дійсності ніхто навіть не реагує на такі випадки,про що ще говорити.
Покупець до луцьк Показати IP 21 Січня 2016 10:35
О, а я вже думала, що це тільки мені так там "щастить",бо коли вчора в "Таблоїді Волині" написала про це в коментарі під статтею про цей "Наш край", то інші коментатори хором накинулись на мене, що мовляв це пречудовий магазин, а я просто жадібна і зла. Але, ну страшенно дратує коли майже кожного разу ціни різняться на касі і на цінниках, коли не можливо розібратись на полицях, що скільки коштує, бо товари спеціально так розставляють, щоб дорожчі стояли біля цінників з меншою ціною, або зовсім нема цін, вчора, наприклад, "салака копчена" стояла без ціни, коли на дисплеї інші ціни ніж на цінниках, бо дуже хитра програма стоїть. А заклики "не ходити в ті магазини", вибачте, просто не розумні. Це ж не якісь підпільні "часні лавочки", а легальні установи, значить кожен має право туди піти і бути не обдуреним, а придбати якісний товар і отримати нормальне обслуговування.
Лучанин Показати IP 21 Січня 2016 11:02
Будьте дуже обережні в Там-Тамі. Дружина купляла ефірну олію, ціна на касі відрізнялась від цінника на 15грн., іншого разу купляла пергамент для запікання і ціна відрізнялась на 10грн. Різницю в ціні на пергамент побачила після оплати, і щоб повернути гроші за товар їй прийшлось показувати адміністратору хибний цінник. Сам, коли купляв кукурудзяні пластівці цінник на вітрині був близько 46грн, а на касі 50 з гаком. Купляв сир на вагу, ціна за кг на кускові була одна, а на касі інша. Адміністратор пояснив, що товар пакувався коли на сир була акція, але вона закінчилась. Так-що Сільпо порівняно з Там-Тамом ще не обманює.
покупець Показати IP 21 Січня 2016 11:22
В Там-Тамі висить оголошення, що якщо ціна на ціннику відрізняється від ціни на касі, то вони зобовязані видати покупцю знижку в розімірі 15% на наступну покупку. Тому, якщо виявили таке, то вимагайте купон зі знижкою, а якщо відмовляють пишіть в книгу скарг.
Добре до покупець Показати IP 21 Січня 2016 12:08
добре, що та книга там є, бо в "Нашому Краї", що біля Нової Лінії нема.
Лучанка Показати IP 21 Січня 2016 23:19
У мене теж неодноразово були такі випадки,але я підхожу до адміністатора,який одразу віддає різницю. В сільпо це без проблем. Вибачились і віддали.
Лучанка Показати IP 21 Січня 2016 23:23
А якось недавно сільпо себе лохонуло,бо неправильно поставили ціну на янтарну рибу-35замість 350 за кг, я тоді набрала,ще й знайомим сказала,всі скупились)))
віктор Показати IP 22 Січня 2016 18:29
А хтось написав у книгу скарг... чи подав заяву до "споживачів" чи за Нас це має зробити адміністратор магазину?
Оксана Показати IP 22 Січня 2016 19:48
А в мене навпаки був приємний випадок у Сільпо (Слон). Я зважила апельсини і помилково вибрала дорожчі на терезах, а касир перепитала, сама збігала- переважила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus