USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Луцький стадіон може піти з молотка, але луцька влада ще судитиметься

23 Травня 2008 22:36
Як повідомляє 23 травня репортер “Волинських новин”, на майно комунального підприємства “Луцький стадіон “Авангард” накладено арешт. Про це під час прес-конференції в ІАЦ “Луцьк” розповів директор комунального підприємства Володимир Костеницький.
 
Власне, арешт на майно стадіону накладено через програну судову тяганину поміж комунальним підприємством укупі з міською владою та ТзОВ “Феміда-Інтер”, яка є фактичним власником ФК “Волинь”. Тобто, як зазначив керівник юридичного управління мерї Максим Гордійчук, існує загроза, що стадіон можуть продати з аукціону.
 
Наразі юристи муніципалітету готують оскарження накладення арешту на стадіон, яке днями спрямують до Луцького міськрайонного суду. Заступник міського голови Анатолій Пархом’юк припустив, що “всі разом ми можем відвоювати те, що належить громаді. Я розумію, що тут перетинаються надзвичайно серйозні бізнесові інтереси, і в такій ситуації наші дії мусять бути спільними і узгодженими”.
 
Довідково:
 
Фактичний власник охоронної фірми “Феміда-Інтер” та ФК “Волинь” Василь Столяр є членом фракції “Наша Україна” у Волинській облраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus