USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Львів’яни закупили для міста луцькі «Богдани»

27 Травня 2010 11:02
Львівське автотранспортне підприємство збільшило свій автопарк на три автобуси «Богдан», виробництва луцьких автомобілебудівників.

Про це інформує прес-служба луцького автозаводу.

Відтепер на лінії Львова виїжджають вже 10 нових «Богданів», сім з яких були закуплені сусіднім обласним центром ще у березня.

Нові луцькі автобуси зявилися на маршрутах Львова завдяки співпраці ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» із найбільшим львівським перевізником АТП 14630.

За словами головного інженера львівського автотранспортного підприємства Зіновія Кузбита, автобуси «Богдан» завдяки своїм габаритам гармонійно вписуються на вулицях міста.

Серед партій поставлених автобусів, львів’яни першими придбали крім середніх, п’ять машин високого класу, А09280, довжиною майже 8,5 метра.

«У порівнянні з тими автобусами, які ми експлуатували раніше, «Еталонами», іншими марками, до «Богданів» не маємо претензій як від людей, які їх експлуатують, так і від пасажирів.

Особливо сподобався А09280. Машина виглядає гарно зовні, економічна, обладнана надійним двигуном, не споживає багато палива. Будемо раді, якщо нам вдасться придбати більше таких автобусів і оновити майже всі свої маршрути такими новими і надійними «Богданами», - зазначив Зіновій Кузбит.

Довідково:

Львівське АТП 14630 обслуговує 18 міських, 11 приміських та три міжнародні маршрути.

Одночасно на лінію виїжджають 170-180 машин. І зацікавленість керівництва АТП щодо «Богданів» спонукатимуть завод до нових проектів, які можна буде реалізувати у древньому Львові.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus