USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мешканці Старого міста обурені через платне паркування

3 Вересня 2016 20:00
Мешканці бунтують проти нововведень луцької влади у Старому місті.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Чиновники, без попередньої згоди лучан та громадських слухань, вирішили встановити так звані боларди, які обмежують в'їзд автівок у Старе місто та регулюють ситуацію з платною стоянкою, але тепер до Луцького замку не лише туристи заїжджатимуть за гроші, але й ті, хто приїжджатиме в гості до місцевих жителів, а також служби доставки.

Платні послуги у власному дворі і стали причиною обурення мешканців Старого міста. Невідремонтована дорога, часті пиятики та розбої в історико-культурній частині міста ані чиновників, ані депутатів не цікавлять, кажуть місцеві. І сама схема заробітку для місцевого бюджету за допомогою встановлення платної стоянки за метр від їхнього подвір'я видається мешканцям підозрілою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
василь Показати IP 3 Вересня 2016 20:12
хто і щоб неробив в нашому місті-завжди все нетак .Давайте нічого небудем робити .....тоді точно і порядок і благоустрій і податки і процвітання буде
дочка до василь Показати IP 3 Вересня 2016 22:41
Хай зроблять так ,щоб Ви до своїх батьків за гроші могли заїхати!
АС до василь Показати IP 4 Вересня 2016 13:07
А що зробили толкового? Мер алкаш комуняка не може нічого зробити,а полішуки нехай навчаться спочатку смітниками користуватись і душ приймати з милом
127 Показати IP 3 Вересня 2016 20:14
До *ера чиновников в городской власти, вот и изыскивают для себя занятия, рогули.
Луцьк Показати IP 3 Вересня 2016 21:23
За повітря ще не платимо? Радійте і мовчіть, або вила у руки, і в с...ку здирникам! Скоро прохід по конченій бруківці на Лесі Українки Романюк з Яковлевим платним зроблять
Тарас Показати IP 3 Вересня 2016 22:27
Хотіли жити в Старому місті платіть!!! Халяви не буде.
дочка до Тарас Показати IP 3 Вересня 2016 22:50
Що значить"хотіли жити",я там народилась.Там живуть корінні лучани,а не понаїхавші.
Житель Сарого міста Показати IP 3 Вересня 2016 23:07
А то раніше ніби біля будинків не паркувалися. Все було завжди заставлено автомобілями по обидві сторони вулиці, ні пройти, ні проїхати не можна було. Влада хоче це питання врегулювати, і це абсолютно правильно. А нашим людям ніколи не догодиш. Пригадайте скільки "виття" було, коли водіїв маршруток зобов"язали зупинятись на зупинках, а не будь-де. Не хочеш, щоб біля будинку паркувались, будуйся в полі.
дочка до Житель Сарого міста Показати IP 4 Вересня 2016 00:31
Хай ВЛАДА врегульовує це не за наш рахунок!Щоб провідати свою маму,я маю платити гроші?
Люба Показати IP 4 Вересня 2016 07:51
Порядок з парковкою потрібно навести не тільки в Старому місті. От приходжу до подруги на вул. Мазепи 8, а там старі,страшні машини мало не в підїзді стоять,це просто жах,розминутися з ними важко. От там штраф давати, і таким чином наповнювати бюджет міста.
католик Показати IP 4 Вересня 2016 11:06
Цікаво, а як тепер заїзджати до костелу на службу, католиків спитали, до собору не дивлячись що він в самому центрі можна доїхати, а до костелу за гроші ото вибрали собі владу за лавочки тепер будемо за них ще довго сплачувати і взагалі там ніколи не було ніякого транспорту ні зранку ні ввечері від кого загородили цікаво? Нехай Романюк ще припхається в костел ми його запитаємо.
гість Показати IP 4 Вересня 2016 15:34
правильно зробили, і ще той базар гадюшник хай заберуть з під замку а то розвели свинство і хочуть в ньому жити. Не хочеш платити за стоянку то пройдись до костелу 50 метрів пішком ноги не вихитаються, а то вже б і в церкву чи костел машинами заїзджали б.
льова Показати IP 4 Вересня 2016 15:35
Дивні люди, у львові в центр міста навіть за гроші заїхати не можна, лише спецпропуски і ніхто не постраждав, туристів море, місцеві повиїзжали в спальні райони, знімают квартири за 3000 на місяць, а свої квартири в центрі туристам подобово за 600-800 грн здають, заробляють на тому добрі гроші. Шукайте плюси, а не мінуси.
Місцевий Показати IP 4 Вересня 2016 16:03
Ніхто не обурений.Що за заголовок? Прийдіть і розберіться. Обурені базарники. 6 грн для захмарна сумма. Зате лупити ціни наринку для них в кайф.
Федя Показати IP 4 Вересня 2016 16:05
Місцеві взагалі бажають,щоб там була пішохідна зона,а не бардак.
Анонім до Федя Показати IP 4 Вересня 2016 22:49
ЗОНА І КОМЕНДАНТСЬКИЙ ЧАС!
Сусід Показати IP 5 Вересня 2016 08:09
Місцеві собі просто привілеї вибивають, щоб відвідати батьків буде пільга, а їздити одразу на 3-тьох машинах і паркуватись виключно безкоштовно і виключно на своїх, особистих паркувальних місцях - посоромтесь Бога ЛЮДИДИ! Лад потрібно навести, а хто має потребу в транспорті з" бізнесових" - хай домовляються про абонементи чи щось іще. Місцеві завжди потерпали від стихійної парковки та безладу з транспортом- однак закрити Старе місто і залишити проїзд виключно для них - теж не вихід.Має бути здоровий баланс.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus