USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міндоходівці Волині стягнули з бізнесу через суд 13 мільйонів

20 Листопада 2013 12:12
Міндоходівці Волині відшкодували 13,5 мільйона гривень збитків. Таким чином, державі повернули 69 відсотків від встановлених збитків, – повідомили в оперативному управлінні ГУ Міндоходів у Волинській області.
Загалом під час досудового розслідування кримінальних проваджень, які перебували в залишку та викритих у цьому році, загальна сума нанесених державі збитків складає 19,3 мільйона гривень збитків.
При цьому, протягом десяти місяців цього року оперативні підрозділи встановили більш як 13 мільйонів гривень збитків, завданих державі в результаті ухилення від сплати податків, зловживання службовим становищем та вчинення інших протиправних дій. Як свідчить аналітика, 94 відсотка із цієї суми, або 12,7 мільйона гривень – відшкодовано.
Окрім того, цього року закінчено досудове розслідування та направлено до суду 15 кримінальних проваджень. Зокрема, шість кримінальних проваджень направлено до суду із клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності у зв’язку із повною сплатою завданих державі збитків, а 9 кримінальних проваджень – з обвинувальним актом.
Довідка: згідно з матеріалами оперативних підрозділів ГУ Міндоходів у Волинській області протягом десяти місяців 2013 року розпочато 90 кримінальних провадження, у тому числі 43 тяжких та особливо тяжких (тобто 47,7 відсотків від загальної кількості), за ознаками ухилення від сплати податків 60 кримінальних проваджень, з яких за частиною 3 статті 212 КК України ( ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах)– 26.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор Показати IP 20 Листопада 2013 12:14
Не міндохідівці а мінсдохівці :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus