USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Місія МВФ продовжує працювати в Україні, – Райс

23 Травня 2019 19:27
Місія Міжнародного валютного фонду продовжує роботу в Києві за графіком і веде переговори з українським урядом щодо проведення реформ, повідомив голова Департаменту комунікацій МВФ Джеррі Райс на брифінгу у Вашингтоні, пише УНІАН.

«Місія зараз у Києві і веде конструктивні переговори з владою щодо поточних реформ і, звичайно ж, минулих виборів», – сказав Райс. Він додав, що МВФ готовий відновити обговорення співпраці з Україною після виборів.

Як повідомлялося раніше, 22 травня у ряді ЗМІ з’явилася інформація про дострокове припинення роботи місії МВФ, яка прибула до Києва 21 травня.

В українському представництві Фонду цю інформацію спростували, заявивши, що місія працює за раніше запланованим двотижневим графіком.

Пізніше про майбутню зустріч з експертами МВФ наступного тижня повідомила прес-служба президента України Володимира Зеленського.

За підсумками поточної місії керівництво Фонду ухвалить рішення про надання Україні чергового траншу кредиту на 1,3 млрд дол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus