USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Неосвоєні бюджетні кошти можуть направити на комунальні заклади Волині

3 Жовтня 2016 12:52
Якщо сільські та селищні ради і місцеві органи влади й надалі не освоюватимуть кошти, які їм виділила облрада, то ці гроші можуть спрямувати на потреби закладів обласної комунальної власності.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 3 жовтня.

Згідно з попередньою інформацією, наразі вкрай незадовільним є стан освоєння коштів, які обласна та місцеві ради виділили в рамках співфінансування по питаннях соціально-економічного розвитку області. Якщо така ситуація зберігатиметься надалі, облдержадміністрація, зі слів голови ОДА Володимира Гунчика, буде акцентувати увагу тільки на об’єктах обласної комунальної власності. Якщо кошти, які виділяє облрада, не освоять «з причини безвідповідальності сільських рад і пасивної роботи місцевих органів влади в районах і містах», то заморожувати їх не будуть. Посадовець нагадав, що в області є достатньо проблем з закладами обласної комунальної власності (онкодиспансером, тубдиспансером, психлікарнею тощо), які зараз потребують невідкладної допомоги.

Він відзначив, що ще є достатньо часу, аби змінити бюджетні призначення в тих районах, сільських та селищних радах, об’єднаних територіальних громадах, де зберігаються пасивна позиція. Тож ті гроші можуть забрати назад та віддати тим, хто активно працює і потребує їх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus