USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Монополія луцьких хлібопекарів розбита, кажуть в ОДА

5 Липня 2010 11:32
Монопольне становище ВАТ «Хліб» у Луцьку розбите, на хлібному ринку обласного центру з’явилися нові гравці – хлібокомбінати Нововолинська, Володимира-Волинського та Ковеля.
Про це 5 липня на оперативній нараді повідомив заступник голови ВОДА з агропромислового комплексу Володимир Карпюк.
Нагадаємо, що АМКУ оштрафував ВАТ «Хліб» на 17 тисяч гривень за зловживання монопольним становищем і необґрунтоване збільшення ціни на хліб.
Як наслідок нині за повідомленням Карпюка ціна на хліб з борошна першого ґатунку знизилася на 10 копійок і становить 3,83 гривні за кілограм, що є третьою найнижчою ціною в Україні. Житній коштує 3,63 гривні за кілограм, а хліб з борошна вищого ґатунку вартує 4,17 гривні.
Голова ВОДА Борис Клімчук попросив не розцінювати таку ситуацію як тиск на бізнес. Це - можливість пропонувати свої товари різним гравцям ринку за доступними цінами, вважає губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus