USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На прохання селян на Горохівщині збудують новий дитсадок

8 Червня 2015 11:26
Горохівський район отримав субвенцію з державного бюджету розміром 20 мільйонів гривень. Кошти розподілили 4 червня під час позачерговій сесії районної ради.

Про це повідомляє офіційний сайт Горохівської РДА.

Понад 479 тисяч гривень депутати виділили на співфінансування проектів:

- 316,8 тисячі гривень на реконструкцію школи І-ІІІ ступенів з добудовою спортивного залу в селищі Мар’янівка.

- 162,4 тисячі на нове будівництво дошкільного навчального закладу на 40 місць в селі Холонів.

Нагадаємо, з проханням посприяти у зведенні нової дошкільної установи до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика звернулися представники громади Холонева під час прийому громадян 21 квітня 2015 року.

Садочок у Холоневі розташований у старенькому адаптованому приміщенні, котре - в доволі плачевному стані. Окрім того, щодня приймає 35 малюків, хоча розрахований усього на 15. Загалом же черга в Холоневі та сусідньому Староставі – 90 дошкільнят. Відтак зрозуміло, що зведення дошкільної установи – питання номер один.

Окрім цього, з резервного фонду районного бюджету виділили 25 тисяч гривень для сім'ї Юзвиків, у яких в квітні трапилася пожежа.

12 тисяч гривень отримала райдержадміністрація для поповнення резерву паливно-мастильних матеріалів на випадок надзвичайних ситуацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вінй Показати IP 8 Червня 2015 19:02
Фіг вам немає ніяких живих коштів знову заганяють будівельників наперед для чого це робити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus