USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нововолинським перевізникам виділили 200 тисяч на пільговиків

18 Вересня 2015 14:24
200 тисяч гривень виділили додатково з міської казни на перекриття витрат підприємців, які перевозять пільговиків, – інформує «ВОДТРК».

Так, на засіданні виконавчого комітету Нововолинської міської ради затвердили Порядок використання коштів міського бюджету, передбачених на реалізацію Цільової програми соціального захисту населення.

Одноголосним було рішення членів виконкому щодо осіб-членів сімей загиблих учасників АТО, які втратили право на пільгу з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї. Віднині із міського бюджету їм відшкодовуватимуть 50% знижки на комунальні послуги.

Відповідно до рішення виконкому 12 громадянам виділили одноразову матеріальну допомогу на загальну суму 3 тисячі 200 гривень.

Водночас раніше Інформаційне агенство Волинські Новини писало про те, що волинських перевізників перевірять. Виявилося, що, за відсутності пасажирів, рейсові автобуси часто не доїздять на кінцеві зупинки, не виконуючи тим самим умов договорів щодо перевезення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus