USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На що волиняни витратять 30 мільйонів від Світового банку

15 Вересня 2014 13:59
Суму, якої повинно вистачити для фундаментальних зрушень у медицині області, планують отримати у наступному році.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 15 вересня.

Як повідомив голова ОДА Володимир Гунчик, минулого тижня відбулася зустріч із представниками Світового банку щодо підтримки реформування системи охорони здоров’я. З його слів, для області цей проект, поряд із будівництвом шахти №10 у Нововолинську та проектом щодо торфовидобувної галузі, є одним із найбільш пріоритетних.

Він повідомив, що позиція представників Світового банку позитивна, тому потрібно зробити все, щоб вже в наступному році регіон отримав заплановані 30 мільйонів доларів – суму, яку обласна медицина не отримувала ніколи.

На думку Володимира Гунчика, коштів достатньо для того, щоб здійснити фундаментальні зрушення у медицині Волині, особливо це стосується первинної ланки медицини – сільських фельдшерсько-акушерських пунктів, селищних та районних лікарень, амбулаторій. Про реалізацію проекту він пообіцяв інформувати громаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ігор Показати IP 15 Вересня 2014 14:17
Ото буде,що красти.Які зрушення?Віли, машини, рахунки в банках усіх чиновників, які будуть причетні до цих грошенят. Кому потрібні люди і ФАПИ,покрасьте мене серебрянкою.А ми як платили завсе свої кошти так і будемо.Знизьте вартість ліків,бо ми не можемо їх купити,оце буде покращення реальне, якщо буде так зроблено.А так ніхто з бідного люду цих грошей не побачить і не відчує ніякого покращення
нітуп Показати IP 15 Вересня 2014 14:50
СИДОР , ВАШЕНЮК , КОШЕЛЬ,ЯКИМЧУК , ХОМУЛКО .ПОБУДУЮТЬ ПО БУДИНКУ , А ОСТАЛЬНИМ ВИБАЧТЕ ГРОШЕЙ НЕХВАТИЛО......
туп до нітуп Показати IP 15 Вересня 2014 20:23
не мели

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus