USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Верховна рада подбала про вугільну галузь Волині: шахту таки добудують

15 Серпня 2014 11:02
Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" (щодо перерозподілу видатків, передбачених Міністерству енергетики та вугільної промисловості на підтримку вугільної галузі). Відтак, Шахта №10 «Нововолинська» цьогоріч таки отримає 100 мільйонів гривень на продовження будівництва.

Згідно з повідомленням інформаційного управління апарату Верховної Ради України, цим Законом, у межах обсягу фінансування видатків, Міністерству енергетики та вугільної промисловості України спрямовано 180 мільйонів гривень на фінансування нової бюджетної програми "Державна підтримка будівництва вугле- та торфодобувних підприємств, технічне переоснащення зазначених підприємств" та одночасно зменшено на цю ж суму видатки за бюджетною програмою "Державна підтримка вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості готової товарної вугільної продукції".

Нагадаємо, як раніше повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, шахту №10 обіцяли колись добудувати.

Зокрема, для Волині планували виділити 100 мільйонів гривень на добудову шахти у «Нововолинську». Тепер, першочергове завдання, яке ставив у своїй роботі голова облдержадміністрації Володимир Гунчик щодо прискорення фінансування соціального-значимого об’єкта регіону - виконано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Серпня 2014 12:26
"першочергове завдання, яке ставив у своїй роботі голова облдержадміністрації Володимир Гунчик щодо прискорення фінансування соціального-значимого об’єкта регіону - виконано". публіка, перестаньте аплодувати. ці кошти колись циганив по кабінетах кабміну ще клім, а ви вже відразу "першочергове", "виконав" - рано аплодувати. він на шахті, а тим більше в київських кабінетах ніколи й не був, щоб собі приписати виконання чогось. мабуть, багато розуму не треба, щоб зрозуміти, що то так старається прес-служба адміністрації, яка в повному складі лизала кліма, башкаленка, пустовіта, а нині, бач, як, вислуговується перед новим БОСОМ. ми вмієм сьогодні одним - завтра другим...
Згідний з анонімом Показати IP 15 Серпня 2014 13:33
Розумно відмічено..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus