USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На що витратили гроші волинян, які зібрали для військових

26 Березня 2014 15:17
Гроші для військових, які зібрали волиняни, розподілила між різними військовими структурами наглядова рада.

Засідання наглядової ради з розподілу благодійних коштів на потреби військових відбулося сьогодні, 26-го березня.

За станом на 25 березня благодійники перерахували 204 тисячі гривень. На ці кошти для військових закупили дизельні генератори, акумуляторні батареї, портативні радіостанції, оплатили транспортні послуги перевізників.

Рахунок відкрили на базі обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану.

«Мета нашого зібрання – повідомити наших волинян, що ми робимо з грошима. Цілу неділю до мене постійно телефонують й питають, як кошти використовуються. Я Вас запевняю, що розподіл коштів прозорий», - наголошує Голова Волинської обласної спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович.


Механізм розподілу грошей такий: привозять військові з магазинів рахунки на певні товари, наглядова рада вирішує, де найдешевший та найякісніший товар. Потому здійснюють перерахунок на рахунок магазину, установи. А вже згідно з актом, передають товар від спілки до військових частин.

Наглядова рада створена з представників 5 громадських організацій. З правом дорадчого голосу увійшли до неї керівники військових частин Волині.

Учасники засідання наголошують, що наглядова рада має певні переваги над Мінобороною, адже може миттєво реагувати на ті нагальні потреби, які виникають у командирів військових частин, бо ж міністерство, кажуть, так швидко не може зреагувати через бюрократичну процедуру.

Григорій Павлович запевнив, що кошти витрачають винятково на потреби військових частин, які дислокуються на Волині.

Учасники наглядової ради запевнили, коли ситуація з військовою напругою в країні зміниться у позитивну сторону, то вони перевірять як були обліковані речі, які товари закупили за гроші волинян та в якому вони стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Титушко Показати IP 27 Березня 2014 02:30
Зашлите туда тех ,кто не дает русским больше пользы будет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus