USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На усунення наслідків пожежі в Балаклії витратили 145 млн гривень

20 Травня 2017 15:25
На усунення наслідків пожежі на військових складах під Балаклією було виділено 145 млн гривень. Зокрема, гроші пішли на відновлення інфраструктури, приватних будинків та об'єктів соціальної сфери.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, інформує ТСН.

"Я приїхав у Балаклію, зустрівся з її мешканцями і пообіцяв, що ми не залишимо їх без допомоги. Ми виконали свою обіцянку - 145 млн гривень було виділено на усунення наслідків цієї надзвичайної ситуації і відновлення нормального життя у місті", - зауважив Гройсман.

До слова, як повідомлялося раніше, територію, що постраждала внаслідок надзвичайної ситуації, повністю розміновано. Тривають роботи з відновлення інфраструктури, приватних будинків, об'єктів соціальної сфери.

Нагадаємо, у Балаклії вночі 23 березня на складі боєприпасів стався потужний вибух, внаслідок чого зруйновано декілька господарських споруд, також постраждали люди. Саме тому Національний корпус на Волині виступив з ініціативою провести збір гуманітарної допомоги для жителів міста.

У РНБО вибух на військовому складі у Балаклії пов'язують з диверсійно-підривною діяльністю Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Щось Показати IP 20 Травня 2017 22:13
малувато.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus