USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На відремонтованій вулиці у Ковелі провалився колодязь

7 Жовтня 2015 08:33
Капітальний ремонт вулиці Драй-Хмари, що у Ковелі, тривав з жовтня 2014 року по квітень 2015 року. Так, на відремонтованій дорозі провалився колодязь, - інформує Ковель ком.

Будівництво здійснювалося за рахунок коштів мешканців вулиці та співфінансування з міського бюджету. Капітальний ремонт проїзної частини дороги проводила підрядна організація ПАТ «Ковельське ШБУ-63», на що з міського бюджету використано 2,6 мільйона гривень.

На відкриття оновленої дороги, яке відбулося 7 травня, прибула велика когорта посадовців. Дорожники рапортували! Проведені підрядником роботи особисто проінспектували ковельський міський голова Олег Кіндер, його тодішній перший заступник Анатолій Трофимук, секретар міськради Михайло Гетьман, начальник відділу комунального господарства Олександр Балак. На заході також були присутні голова правління ПАТ «Ковельське ШБУ-63» Ігор Пець, директор Ковельської філії «Волиньобленерго» Андрій Герасимчук, директор «Ковелькомунпроекту» Віктор Дубина, начальник місцевого відділення ДАІ майор міліції Сергій Долінко і навіть керівник міської парторганізації ВО «Батьківщина», депутат міськради Віра Федосюк.

Мешканці вулиці Драй-Хмари, на якій організовано односторонній рух, аби розвантажити сусідню вулицю Ватутіна, щиро дякували всім прибулим за відремонтовану дорогу. Місцева влада сяяла від щастя…

Однак днями тут сталась неприємність. Практично на пішохідному переході кришка колодязя раптом «пішла» під асфальтне дорожнє покриття. На сполох забили самі водії. На місце надзвичайної події терміново виїхала ремонтна бригада з пожежною машиною, які ліквідували «неполадку», трохи «піднявши» колодязь, і то так, що навколо його кришки залишилася масивна «технологічна пляма».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
007 Показати IP 7 Жовтня 2015 09:49
там колодязів десь штук зо двадцять, то помаленьку всі "хиляться"...... думайте, перш ніж обганяти
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2015 22:45
Як в старі часи-проблему не вирішують а приховують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus