USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині бракує понад 300 мільйонів для розрахунку за субсидії

30 Жовтня 2017 10:59
У жовтні недофінансування з держбюджету за наданими пільгами та субсидіями в області становить 331 мільйон гривень.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови Волинської облдержадміністрації 30 жовтня.

Як повідомив заступник голови ОДА Сергій Кошарук, за станом на 20 жовтня рівень розрахунку теплопостачальних підприємств області за газ становив 56,2%, враховуючи борги минулих періодів, однак розрахунки за борги 2017 року становили 110%. Це пояснюється тим, що в області багато отримувачів пільг та субсидій, і розрахунки за надані пільги і субсидії впливають на ці показники. До прикладу, якби Луцьку виплатили з держбюджету 70 мільйонів гривень, що боргують за надані пільги та субсидії, то борг становив би менше одного місяця. Зі слів чиновника, ситуація повинна поліпшитися після надходження цих коштів.

Органи соціального захисту населення протягом січня-вересня нарахували 1,9 мільярда гривень субсидій. За станом на 1 жовтня профінансовано 1,5 мільярда, ще 109 мільйонів профінансували у жовтні. Залишок бюджетних призначень на жовтень становить понад 41 мільйон гривень, загалом недофінансування за пільгами та субсидіями становить 331 мільйон гривень. Передбачені у бюджеті суми субвенції не забезпечують цю потребу у коштах. Для того, щоб вирішити проблему, поінформували Міністерство фінансів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus