USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині хочуть зекономити на соціальних працівниках

24 Березня 2014 10:39
Питання про доцільність діяльності соціальних працівників у сільській місцевості пропонують розглянути з метою економії бюджетних коштів.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації, що відбулася 24 березня.

Зі слів Григорія Пустовіта, з районів області до нього неодноразово зверталися з питанням «навіщо соціальні працівники в селах?». Офіційно їхня основна функція – виявлення соціально неблагополучних сімей. Втім, на думку голови облдержадміністрації, ця структура була створена напередодні виборів і одним із завдань працівників була агітація за одного з кандидатів.

«Давайте вивчимо це питання, приймемо вольове рішення і використаємо це як резерв для економії коштів», - запропонував Григорій Пустовіт.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що майже 400 територіальних соціальних працівників, вакансії для яких створили 2 роки тому – офіційно агітували мешканців районів за Партію регіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
чув Показати IP 24 Березня 2014 10:45
А Пустовіту "агітатори" не потрібні? Сам впорається?:)
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 10:55
Він ці зайві гроші собі і візьме!)
ольга Показати IP 24 Березня 2014 11:06
і дійсно для чого людина має там сидіти у селі і одержувати зарплату ? всеодно неблагополучні є і будуть і ніхто і ніяких соцпрацівників не заборонить пити гуляти і так далі не треба в селах такого
Молодцi Показати IP 24 Березня 2014 11:18
Молодцi, копiйочка до копiйочки, та мона вде хатинку збудувати...
Ірина Михайлівна Показати IP 24 Березня 2014 11:33
Моя мама більше 20 років працює соціальним працівником.На сьогоднішній день під її опікою 10 стареньких бабусь та дідусів,є 2 лежачих.З ранку до вечора мама на роботі.А знаєте що робить?Пере,миє підлоги,білить хати,садить картоплю(і все що повязане з огородніми роботами),раз в тиждень вона їздить в район,щоб купити їм ліки,зібрати різні "бумажки" і все таке.А знаєте яку зарплату отримує???1200грн!!!!І хтось тут пише молодці,а ви самі спробуйте прожити на ці кошти.Постійно переводять на 50% ставку,а роботи від цього не менше.Ви скажете,то нехай іде на іншу роботу,а де її знайти у селі жінці в 5о років?Нехай хоч один депутат спробує прожити в такому режимі за таку оплату праці хоча б місяць.
Заступник до Ірина Михайлівна Показати IP 24 Березня 2014 11:49
Жіночка ви так не переживайте, нехай тільки попробують, Пустовіту сам голову скручу за це, а потім потрохи розберемось з Правим сектором
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 11:55
Так і люди допоможуть, а з тими і разберается нічого, лопати да граблі в руки і з піснею!)
патріот Показати IP 24 Березня 2014 11:57
О це так державний підхід і піклування про малозабезпечені верстви населення! Молодці!!!:( Ну ще хтось сумнівається у компетентності і "турботі" про людей цією владою?! Знайшли на чому економити! Ви спочатку оголосіть надходження до бюджету від скасування пільг депутатам(щось сумніви закрадуються) і з продаж ваших авто, а то тільки бла-бла...!!! "Чесні" ви наші...
Луцьк Показати IP 24 Березня 2014 12:13
Після такого люди будуть тепер точно проти БЮТ голосувати!!!!! І не забувайте про такі заяви Пустоцвіта, бо перед виборами така лапша буде валити!!!!!!!!!!
Петро Показати IP 24 Березня 2014 12:56
Для реалій сьогодення, соціальні працівники повинні бути, особливо для незахищених верств населення, безумовно не в такій мірі як це було зроблено перед виборами, адже не кривдіть душею багато жителів, навіть ваших сусідів потребують соціальної опіки!
Ната Показати IP 24 Березня 2014 20:03
А може не все те що зробила попередня влада таке погане Результат роботи соціального працівника можна оцінити не через рік і навіть два, а тільки через десять. Всі говорять про пянство на селі, про великі виплати при народженні дитини, соціальні працівники тільки почали це контролювати і зразу стали не потрібними Складається думка що нашій владі потрібно стадо баранів задобрене грошима а не освідчені люди. Ті сімї в яких батьки пють, вже не виправити, але завдання соціальних працівників щоб ці сімї не опускалися ще нижче і забезпечували хоча б мінімальні умови для виховання своїх дітей а не відправляли їх в інтернати. Ну і мабуть саме головне, щоб молоді люди які створюють сімї і народжують дітей не ставали на шлях пянства і якщо десь тільки зявляється якась слабинка отут і потрібний соціальний працівник.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus