USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині неохоче борються з нелегальною торгівлею алкоголем та тютюном

5 Вересня 2016 14:31
Лише декілька звернень від органів місцевого самоврядування Волині щодо порушень під час торгівлі підакцизними товарами отримали податківці.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 5 вересня.

Як поінформувала начальник головного управління ДФС в області Світлана Савчук, понад 13% загальних надходжень місцевих бюджетів займає акцизний податок з роздрібного продажу. Протягом 8 місяців цього року надійшло 201 мільйон цього платежу, що на 55% більше, ніж за відповідний період минулого року. Податківці закликали органи місцевого самоврядування співпрацювати для ліквідації такого явища, як нелегальна торгівля алкоголем та тютюновими виробами і порушення правил торгівлі цими підакцизними товарами.

Протягом липня-серпня головне управління ДФС в області отримало лише три звернення від органів місцевого самоврядування щодо ухилення суб’єктів господарювання від сплати акцизного податку з реалізації цих товарів – одне від Ратнівської селищної ради, два – від міського голови Володимира-Волинського. Внаслідок перевірок нарахували фінансових санкцій на понад 37 тисяч гривень.

Окрім цього, податківці отримали лист від Ратнівської селищної ради та два листи від Шацької районної ради щодо торгівлі підакцизними товарами з порушеннями вимог законодавства (без застосування реєстраторів розрахункових операцій та без наявності ліцензії). Для перевірки цієї інформації перевірили 5 суб’єктів господарювання, встановили 4 факти роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами без ліцензій та один випадок роздрібної торгівлі тютюновими виробами за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін. Штрафні санкції за цими порушеннями становлять 78 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мама Показати IP 5 Вересня 2016 15:18
Чому ніхто з журналістів не знає, що у Луцькому правознавчому ліцеї з посиленою фізичною підготовкою, що на Дубнівський, працює прокуратура?! Там постійно тривають знущання старшокурсників над "новичками"!!! Цієї ночі побили курсанта який втратив свідомість! Вночі ніхто зі старших не чергує в казармах, діти курять "траву" і знущаються над тими хто слабший і ви нічого не знаєте шановні журналісти?! Дітям, хто поступив з центральних регіонів України і має російський акцент, постійно погрожують і знущаються! Це нормально у нашому суспільстві і з дітьми такого віку, то кого там виховають!
Редакція до мама Показати IP 5 Вересня 2016 15:24
Будь ласка, у рубрику "повідом новину" на нашому сайті, залиште будь-які Ваші координати. Ми з Вами сконтактуємо для вивчення описаної ситуації. Дякуємо!
Ха і Ха до Редакція Показати IP 5 Вересня 2016 16:00
Сказане мамою постійно. Дивіться відео в соцмережах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus