USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині низькоякісні ковбаси продавали з етикетками вищого гатунку. ПЕРЕЛІК

6 Лютого 2014 14:20
Волинські виробники на ковбаси низької якості «одягали» етикетки товару вищого сорту. Збували продукцію за зниженими цінами. Таким чином, вона користувалася чималим попитом.

Під час прес-конференції вчора, 5 січня, голова обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Віктор Гупало повідомив, що таке порушення вдалося припинити.

Горе-виробники продавали товар під назвами ковбас вищого сорту, як «Московська», «Салямі», «Сервелат».

Такі ковбаси виготовляються згідно з державними стандартами, а їх робили згідно технічних умов. Відповідно, за складом і споживчими властивостями це були різні продукти.

«Продавали «Московську горіхову», а там горіха й близько не було, ну, якийсь запах лише», - каже Віктор Гупало.

У роздрібних точках низькоякісні ковбаси на прилавку викладали біля дорогих. Різниця становили 10-12 гривень, що привертало уваго багатьох покупців.

Недобросовісним виробникам ковбас антимонопольники рекомендували припинити випуск такої продукції. Вони запевняють, що на сьогоднішній день виробництво «палених» ковбас уже припинено. Утім залишки партій ще можуть знаходитися в окремих магазинах під такими назвами виробів: «Сервелат особливий», «Сервелат вершковий», «Сервелат свинний», «Сервелат Альпійський», «Сервелат новий».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
спостережливий Показати IP 6 Лютого 2014 15:12
а що назвати хто це гі*но випускае --западло пане Гупало. Ось тому таке твориться в державі
Анонім до спостережливий Показати IP 6 Лютого 2014 16:33
Хорошенко - тм "хороший смак"
Славік до Анонім Показати IP 6 Лютого 2014 16:57
Більше в того Хорошенка не буду нічого купувати, вже не від одного чув, що там хімічать...
гость до Анонім Показати IP 7 Лютого 2014 13:02
знаєте, хлопці, їжте собі що забажаєте, тільки скажу одне: перед тим як щось "говорити" дізнайтеся про тему розмови хоч якісь факти. мій близький родич заготівельник м’яса (іздить до бабусів і дідусів у села і скуповує теляток, бичків і т.д, здає м’ясопереробникам) і від нього я 100% знаю, що Пан Дмитрук чи "всеволодівські делікатеси" поставив собі таку чудо машину, яка перемелює четвертину корівки разом з кісточками у хороший фарш, а Пан Забіяка користується таким же чудо-фаршем тільки з курочок. а от чим Вам, шановні, Пан Хорошенко не догодив дуже цікаво. може Вам хороша ковбаса за відповідну ціну не підходить? ціна м’яса на базарі бачили яка? тоді купуйте ковбаску не дешевше як за 50 грн і не пишіть тупих коментів.
монтер Показати IP 6 Лютого 2014 15:17
а ще на волині продають поцвілий хліб така конторка як ауробізнес і ніхто не бачить
Зимін Показати IP 6 Лютого 2014 17:22
Ворон ворону око не виклює.Як у нас працюють споживці інспекції? Їх на базарах і у магазинах не видно.Треба їх посади в ОДА і Радах скоротити.
лучанка Показати IP 6 Лютого 2014 19:42
а це правда, що в забіякиній ковбасі у Горохівському районі люди мишу знайшли? хто знає?
монтеру Показати IP 7 Лютого 2014 19:52
поцвелый хлеб продает не ауробизнес а агробизненс

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus