USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких садочках дітей годували продуктами без документів

6 Червня 2014 15:46
У Нововолинську та Луцьку дітям продукти постачали фірми, які не мали відповідних документів.

Про це стало відомо під час розширеного засідання колегії з приводу стану додержання бюджетного законодавства, у тому числі при здійсненні процедур державних закупівель та забезпечення реального повернення державі незаконно витрачених коштів, яка відбулася в прокуратурі області сьогодні, 6 червня.

Заступник прокурора області Олег Корецький повідомив про результати прокурорських перевірок.

Зокрема, у Нововолинську тендер на постачання продуктів виграла фірма «Вест Прод», яка не надала сертифікатів якості продукції. А торік вже були випадки постачання неякісних продуктів цим підприємством. Результати конкурсу скасували, а відповідальному посадовцеві виписали догану.

А у Луцьку прокуратура виявила випадки постачання продуктів харчування в дошкільні навчальні заклади

без належних документів, які підтверджують їх якість. Жодних перевірок цих постачальників напередодні постачання контролюючі органи не здійснювали.

Також Управління освіти Ковельської РДА не налагодили постачання хлібобулочних виробів, тому хліб купували за батьківські гроші. А управління освіти Ратнівської РДА закрило очі на те, що переможець тендеру закуповував м’ясо в іншого учасника тендеру. Тобто виграла пропозиція постачальника-спекулянта. Подібні порушення прокурори виявили й у Горохівському, Камінь-Каширському районах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 6 Червня 2014 17:26
А як колись завозили продукти замість оплати за садочок. І нічого, всі живі.
123 Показати IP 6 Червня 2014 19:07
У нас така корупція, що і з відмінними документами можуть бути зіпсовані продукти. Так що...
мама Показати IP 6 Червня 2014 19:37
а гребенюк працює? чи вже вигнали?
тетяна Показати IP 6 Червня 2014 20:30
До яких пір буде сидіти на посаді Гребенюк? Нічого не зробив доброго.Нічого не виходить тільки одна від нього шкода. Потрібно , щоб за все відповів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus