USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині подешевшає бензин?

16 Квітня 2014 13:16
Ціни на бензин, по яким продають паливо, не обґрунтовані й значно завищені. Такі висновки зробили волинські антимонопольники під час наради з питань забезпечення стабільної цінової ситуації на ринку молока в облдержадміністрації сьогодні, 16-го квітня.

«На кожній літрі проданого бензину, гривня – спекулятивна. І так по всіх заправках. Навіть на АЗС «WOG», який має 500 заправних станцій по Україні, теж ціни ставлять невмотивовані», - розповідає виконувач обов’язків голови Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Сергій Луговий.

Він запевнив, що Антимонопольний комітет України дав вимогу трейдерам ціну на паливо привести у відповідність до економічно обґрунтованоїі.

Нагадаємо, нещодавно в інтерв’ю Інформаційному агентству Волинські Новини представники заправних станцій Волині, які продають українське паливо, сказали, що дійсно, ціни можуть бути нижчими, ніж на імпортне пальне. Однак їх навмисне піднімають, щоб товар за раз не розкупили водії. Адже не будуть встигати із поставками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
настя В Показати IP 16 Квітня 2014 13:43
як подешевшає то тоді маршрутки не треба збільшувти за проїхд
Ох ці первізники до настя В Показати IP 16 Квітня 2014 15:24
Ну так вже хотіли нажитися під "шумок". Треба що б громада не забувала своїх героїв, а влада негайно впорядкувала пас.перев. в місті.
Анонім Показати IP 16 Квітня 2014 19:58
не смішіть мене я державі вже не вірю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus