USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині працівники «Ковельсільмашу» анонсували страйк

22 Жовтня 2015 14:28
Працівники "Ковельсільмашу" знову збираються на страйк. Про це інформує ПроКовель.

Про своє рішення завтра перекрити автотрасу міжнародного сполучення «Київ-Варшава» оголосили працівники ТОВ ВО «Ковельсільмаш». Про це вони повідомили і керівництво Ковеля. У такий спосіб машинобудівники хочуть з черговий раз привернути увагу високопосадовців до своєї проблеми: люди не отримують заробітної плати ще з травня місяця. Адміністрація підприємства стверджує, що виплатити її не може, бо держава не відшкодувала «Ковельсільмашу» ПДВ у сумі понад три мільйона гривень. До слова, працівникам підприємства не вистачає на зарплату два мільйона гривень.

Депутати Ковельської міської ради на своїй останній в цьому складі 78-й сесій прийняли звернення до Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, в якому вимагають терміново повернення борг ТОВ ВО «Ковельсільмаш», гроші будуть спрямований на виплату заробітної плати працівникам підприємства. Зокрема, у документі йдеться «Прем’єр-міністра України заявив про підвищення заробітної плати вчителям і лікарям на 300-600 гривень. Проте працівники робітничих професій залишаються наодинці зі своїми проблемами».

Отож завтра на чотири години ковельські машинобудівники оголошують страйк і збираються посеред міжнародної автотраси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Токар ПМК 62 Показати IP 22 Жовтня 2015 14:41
В нашого прем'єра повагою користується нова поліція ,а не робітники і селяни. В них платня 8-13тис.,навчання всього 8 тижнів . Тому правільно робите ,що виходите на страйк, робочий клас міста вас підтримує .!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus