USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині розшукують шахраїв, які завдали збитків підприємству на 18 мільйонів

9 Липня 2015 12:32
Чоловік разом із групою осіб шляхом обману заволодів корпоративними правами товариства з обмеженою відповідальністю, відчуживши їх на користь іншого підприємства.

У провадженні слідчого управління УМВС України у Волинській області перебуває кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Згідно із матеріалами, встановлено: група осіб шляхом внесення завідомо неправдивих даних до офіційних документів заволоділа корпоративними правами ТзОВ, відчуживши їх на користь іншого підприємства, чим завдала приватній компанії з обмеженою відповідальністю матеріальних збитків на суму 18 мільйонів 543 тисячі гривень.

Аби приховати сліди вчинення злочину, один із членів злочинної групи прибув до реєстраційної служби Луцького міського управління юстиції Волинської області, представився оперуповноваженим відділу карного розшуку ГУ МВС України міста Києва. Чоловік надав працівникам реєстраційної служби підроблену ухвалу Печерського районного суду Києва та здійснив виїмку оригіналів документів реєстраційної служби товариства з обмеженою відповідальністю.

Правоохоронці повідомляють, якщо ви впізнали чоловіка на фото, просимо повідомити будь-яку інформацію про нього або його місце перебування за телефонами: (0332) 74-24-73 або 102. Анонімність та винагороду гарантуємо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дмитро Показати IP 9 Липня 2015 12:47
"представився оперуповноваженим відділу карного розшуку ГУ МВС України в міста Києва." А ксіву перевірити важко було? Чи в тому департаменті працюють одні "приведені по связях", які вірять всім на слово, думаючи що і у інших установах (від якої представився злочинець) також працюють одні "приведені" і документи їм перевіряти не треба.
кря... до Дмитро Показати IP 9 Липня 2015 13:18
абазац..управління юстиції...жити по новому..гУнчик хубернатор...мама нє горюй
0808 до кря... Показати IP 9 Липня 2015 13:46
про що говорити, якщо до вимог реєстратора нема навіть вимоги юр. освіта ?? ПТУ закінчив і в реєстратори.... Право власності реєструє на підставі рішення суду і НАВІТЬ НЕ ТЯМИТЬ, що цей правовстановлюючий документ повертається власнику, а не собі рідненькому забирається у справу.. дід Ленін правду казав : УЧИТИСЬ УЧИТИСЬ УЧИТИСЬ..... нажаль неактуально сьогодні
Лучанин Показати IP 9 Липня 2015 13:07
На цьому випадку лучани побачать, на скільки професійно і оперативно працюють відповідні правоохоронні служби. Будь ласка, про результат напишіть у ВН.
Штефан, Луцьк Показати IP 9 Липня 2015 17:44
Не перевірили посвідчення. Не вимагали, наказу чи розпорядження ГУ УМВС про виїмку документів. Не зателефонували у міліцію. Документи забрали без протоколу і понятих. На виїмку, та ще й із столиці один мент не приїжджає. А чому із самої столиці? Могли б і свої забрати. Кретини у гамівних халатах на мізках!
ку до штефан Показати IP 10 Липня 2015 08:23
Да хочаб елементарне відрядження спиталиб чи треба йому відмітии з Києва до Луцька. РЕЄСТРАЦІЙНА СЛУЖБА ВАМ 5 БАЛІВ ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) і запишіть дибіли соьі на лобі що будь яка виїмка робиться під протокол бланк якого, теж собі ід**ти запишіть на лобах, є документом суворої звітності,
Знаю Показати IP 10 Липня 2015 21:27
Так труснути треба тих хто вибаваа жокументи.... А взагалі то щось не так, можливо боргів у 10 раз більше))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus