USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині вартість молочної продукції підвищилась на 26%

16 Грудня 2015 12:30
Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України здійснило низку досліджень під час яких стало відомо, що у торгівельних мережах області вартість готової молочної продукції підвищилась на 26%.

Про це під час оперативної наради повідомив виконувач обов’язків голови Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Сергій Луговий.

Саме тому, з його слів, Антимонопольний комітет рекомендує волонським молокозаводам знизити ціни на готову молочну продукцію. Так, цього разу «під гарячу руку» антимонопольників потрапило шість молокопереробних підприємств Волині.

Нагадаємо, відділення АМКУ на Волині рекомендувало найбільшим молокопереробним підприємствам на території Волинської області привести закупівельні ціни на молоко коров'яче незбиране до економічно обґрунтованого рівня. Про це повідомили у Волинському обласному територіальному відділенні Антимонопольного комітету України 18 березня 2015 року.

Окрім цього, у вересні 2015 року мешканці сіл Печихвости та Мирків скаржились на низьку закупівельну ціну на молоко та інші проблеми.

Тим часом 18 жовтня 2015 року Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що цьогоріч простежується підвищення цін на ринку молочної продукції, зокрема, на Волині. Так, Волинська область – серед тих, де найбільше подорожчало масло (на 2,5%) та сир (на 2,2%). Закупівельні ціни на сировинне молоко в першій половині жовтня збільшилися на 3-6%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
громада Показати IP 16 Грудня 2015 14:20
А чому нічого не роБлять? На підставі чого підвищилась? Ви подивіться що з цінами робиться, інспекція по цінам ліквідована!!! І це держава???!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus