USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині затримали чиновника, який вимагав $ 6000

5 Листопада 2015 11:10
Затримали чиновника, який вимагав 6000 доларів США неправомірної вигоди.

Прокуратура Волинської області спільно із працівниками управління протидії злочинам у сфері економіки УМВС України в області вчора затримали "на гарячому", під час одержання "авансу" в розмірі 200 доларів США, заступника керівника одного із структурних підрозділів органу місцевого самоврядування, який вимагав неправомірну вигоду в розмірі 6000 доларів США за сприяння у наданні у власність земельної ділянки.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Цього ж дня слідчим за погодженням із прокурором горе-посадовцю оголосили про підозру у вчиненні тяжкого злочину, передбаченого частино 3 статті 368 КК України.

Чиновнику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Зараз вирішується питання про обрання посадовцю запобіжного заходу у виді тримання під вартою, відсторонення його від займаної посади та проводяться інші процесуальні дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Чому так зашифровано Показати IP 5 Листопада 2015 11:28
Адже ще вчора сайт kowel.com.ua повідомив, що близько 18-ї години, в центрі міста, поблизу піцерії Classic співробітники правоохоронних органів затримали «на гарячому» під час отримання хабаря заступника начальника відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища виконавчого комітету Ковельської міської ради Дмитра Бручу. Затриманий Дмитро Бруча належить до еліти місцевої парторганізації ВО «Батьківщина». У вересні нинішнього року він брав участь у партійному з’їзді «Батьківщини» в складі волинської делегації «біло-сердечних». А на недавніх місцевих виборах пан Бруча балотувався в депутати Ковельської міської ради від цієї політичної сили по територіальному виборчому округу № 15, але програв, навіть попри приналежність до владної команди міського голови Олега Кіндера. http://kowel.com.ua/News/Article/2984
Ленка Власюк Показати IP 5 Листопада 2015 11:29
І хто це ? Чому прізвищ немає
Що? до Ленка Власюк Показати IP 6 Листопада 2015 10:40
КНИШ МИКОЛА АНАТОЛІЙВИЧ Дата народження: 23.03.1959 Місце роботи: Головний спеціаліст СДП „Укрспец’юст” Постійна комісія у райраді: з питань економіки, земельних відносин, екології та розвитку підприємництва
Дурень Показати IP 5 Листопада 2015 11:31
Кого саме?
ха-ха Показати IP 5 Листопада 2015 11:48
Отак Діма, отак.. А то останнім часом охренєнно великим ЦБ себе відчув
Штефан, Луцьк Показати IP 5 Листопада 2015 12:03
Прокуратура Волині "своїх" криє. За звичкою. Всі давно все знають, а мафіозі-прокурори у Луцьку, граються у секретність. Мовляв, ведуться слідчі діЇ. Не маємо права... Пане Чепіжак! НЕ СМІШІТЬ... волинян. Ідіть туди, звідки приїхали.
Адвокат - радник Показати IP 5 Листопада 2015 15:36
Скільки клубочок не в'ється - кінець найдеться. Щоб це побороти , люди давайте йти з диктофоном в кишені в кабінети різних чиновників і до " ришал "які крутяться в міській раді, на "контакт" і пропонувати любу суму яку вони говорять для вирішення питання. Потім з цим матеріалом в Луцьк у СБУ . Таким чином ми зможемо це дуже швидко побороти. Якщо вони без стида і совісті вимагають від нас кровно зароблені / щоб викоринити їх думку,що без ЛОХА і жизнь плоха / - то чому ми повинні соромитися своє відстоювати !!!
ЗНАТОК Показати IP 5 Листопада 2015 15:47
А чого не хто не пише, що на днях затримали під час отримання бабла начальника реєстраційної служби Луцька??!!!
то до ЗНАТОК Показати IP 5 Листопада 2015 16:14
не Луцька а Ковеля!
1111 до то Показати IP 7 Листопада 2015 16:21
і Луцька теж!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus