USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На волинських «хамів» на дорогах влаштують рейд

17 Липня 2015 18:30
Спільний рейд з даішниками проти «хамів» за кермом влаштують активісти Володимира-Волинського.

Про це володимир-волинський активіст Андрій Кандиба написав у групі «АнтиАвтоАндони Володимира-Волинського» у Фейсбуці.

Завтра, 18 липня, у Володимирі-Волинському відбудеться громадський рейд проти «автоандонів», які порушують правила дорожнього руху. Приєднатися до перевірки порушень на дорозі закликають усіх мешканців міста. Збираються активісти о 10-11-ій годині біля Володимир-Волинського вищого професійного училища навпроти ринку.

«Усім, хто зацікавлений у змінах – ласкаво просимо! Усі хто боїться, приходьте теж, – ми навчимо Вас не боятися. Разом з нами ми і наші друзі, підтримка телебачення та журналістів, інспектори дорожнього руху, наклейки та сертифікати водіям, про те, що вони у майбутньому не будуть порушувати ПДР зупинки авто», – йдеться у дописі.

Громадські діячі обіцяють клеїти наклейки водіям, які «не погоджуються із Законом», а складати протоколи будуть на хамів.

Окрім того, Кандиба зазначив, що усі події будуть знімати на відео, тож в разі оскарження дій активістів у суді, вони все одно виграють. Також на рейді будуть присутні юристи.

У кінці акції активісти руху отримають наклейки, які залишаться.

«Усім підприємцям ринку дамо можливість «затарити» свій ларьок до початку акції. Усі питання щодо парковок, в швидкому часі вирішаться на сесії міськради. Підтримка «легіону активістів» першочергова необхідність! Досить гнути матюки в пробках. Гайда до діла!» – закликає володимир-волинський діяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ас Показати IP 18 Липня 2015 09:03
от би як в німеччині в 1936 нахамив розстріляли так дивишся і хами пропали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus