USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На «Ягодині» у пасажира автобуса знайшли старовинну ікону

2 Червня 2015 18:33
Під час огляду рейсового автобуса «Хмельницький-Варшава» працівники митного поста «Ягодин» Волинської митниці ДФС виявили приховану від митного контролю старовинну ікону.

Оглядаючи особисті речі подорожуючих із застосуванням скануючої системи Rapiskan 628XR, в одного з пасажирів автобуса працівники митниці виявили цей предмет старовини.

Це - протиправне діяння, що містять ознаки злочину, передбаченого статтею 201 ККУ, - запевняють у Волинській митниці ДФС, оскільки експерти визнали ікону справжньою культурною цінністю.

За результатом огляду місця події слідчим СВ УСБУ у Волинській області складено протокол, згідно з яким ікону вилучили.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кура Показати IP 2 Червня 2015 21:25
Тут її загроблять, а так чоловік би за виручені гроші трактора б купив і в бульбу у збиток собі вирощував, піднімаючи закордонних виробників пестицидів і прочих ядохімікатів.
Варвара Показати IP 3 Червня 2015 08:57
У мене теж є старовинна ікона.Коли женився мій дід на моїй бабусі,його благословила хрещена мати іконою СПАСИТЕЛЯ.Це було в 1925 році.Я думаю,що ікона ще набагато старша..Я хочу подарувати ікону внукові,який живе за кордоном.То моє родинне-контрабанда? Можливо і чоловік віз не на продажу.А якщо і .на продажу,то це могла бути його остання надія погасити борги.І ікона збереглась би ще декілька століть.А у нас....Коли народ продає свої реліквії,то це вина держави,а не простої людини.Лучани, подискотуємо?Тема дуже актуальна.І не тільки в іконах справа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus