USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На добудову обласної лікарні в уряду «вибили» 4,8 мільйона гривень

23 Вересня 2009 17:48
На сьогоднішньому засіданні Кабінет Міністрів України вирішив включити корпус «Б» Волинської обласної клінічної лікарні до переліку об’єктів, які фінансуватимуться за  рахунок субвенції з Держбюджету на соціально-економічний розвиток. Щоб  закінчити будівництво, уряд виділив 4 мільйони 800 тисяч гривень – інформують 23 вересня «Волинські Новини».
Як повідомляє прес-служба голови Волинської облдержадміністрації, будівництво корпусу  «Б» обласної лікарні має бути завершене до кінця 2009 року. У прес-службі запевняють, що сьогоднішнє рішення Уряду стало можливим завдяки клопотанню голови Волинської ОДА Миколи Романюка.
Довідково:
27 липня 2009 року на Волині з робочим візитом був Міністр регіонального розвитку та будівництва України Василь Куйбіда. Тоді він підтримав пропозицію керівництва області про необхідність завершити будівництво корпусу «Б» обласної клінічної лікарні, у якому функціонуватиме Центр реабілітації для населення, що постраждало від аварії на ЧАЕС. Ще тоді було заявлено, що для цього потрібно понад 4 мільйони гривень. Головний лікар Іван Сидор зазначив, що з цієї суми 1 мільйон 100 тисяч гривень піде на закупівлю медичного обладнання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus