USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На КПХ-2 перевірять ймовірну нестачу зерна

31 Травня 2010 11:10
Податкова інспекція перевіряє брак зернових запасів на Луцькому комбінаті хлібопродуктів №2.

Про це стало відомо на оперативній нараді у голови облдержадміністрації Бориса Клімчука.

Будь-які деталі слідчих дій у прес-службі ДПА не повідомляють, проте зазначають, що нині триває перевірка і точніша інформація стане доступною найближчими тижнями.

Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук 31 травня під час оперативної наради повідомив, що існує підозра про нестачу державного зерна аграрного фонду на підприємстві. Кількість пропажі він не зазначив, проте вказав, що загальна нестача зерна по Україні перевищує 300 тисяч тонн. Частка дефіциту на Волині з цієї кількості «теж чимала».

Нині за словами заступника губернатора Віталія Карпюка в залишках на Волині залишається до 20 тисяч тонн. Комбінат під час перевірки продовжує працювати в звичному режимі.

При цьому Клімчук зазначив, що існують досить жорсткі і принципові закони про корупцію. Як приклад, губернатор повідомив, що податківців з Ковеля, який затримали за підозрою в отриманні хабара вже доправили до Києва у слідчий ізолятор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus