USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині члени кооперативу «дерибанять» землю?

10 Вересня 2013 10:11
На електронну адресу редакції «Вісті Каменя» надійшов лист від місцевого жителя, який вкрай стурбований тим фактом, що, на його думку, відбулося зловживання з боку чиновників та керівництва створених забудовниками кооперативів під час виділення земельних ділянок.
Людина не бажає оприлюднювати своє прізвище, проте видання відразу ж попереджає, що лист не анонімний.
Отже, повідомляє наш дописувач, в серпні, у приміщенні адмінбудинку, відбулися збори кооперативу «Грушка». На зборах здійснили додаткове жеребкування для присутніх членів кооперативу щодо розподілу ділянок.
«Жеребкування відбулося з грубим порушенням, а саме: квитки для жеребкування були різної форми - малі, середні та більші, крім того, на квиточках були позначки в різних місцях і печатки скраю, посередині, а то і по дві на одному квиточку. Через це члени кооперативу, які беруть участь у жеребкуванні, перебувають у нерівних умовах», - йдеться у листі.
«Дії голови кооперативу пана Ярослава дають привід для сумніву у чесному жеребкуванні. З часів школи пам’ятаємо, що коли здаєш іспит, то всі в рівних умовах і білети одного розміру та без позначок, а тут – навпаки», - повідомляє мешканець Каменя-Каширського.
«Прошу надалі всіх членів майбутніх кооперативів дотримуватись чесних правил жеребкування», - звернувся дописувач.
Наприклад, якщо є 300 ділянок, то потрібно спочатку визначитись з членами кооперативу, тобто, щоб було 300 членів кооперативу і між ними всіма здійснити жеребкування розподілу земельних ділянок. Тоді всі будуть в однакових умовах. А в цьому випадку спочатку відбулося жеребкування між засновниками кооперативу, а потім - між усіма іншими членами кооперативу», - пише чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus