USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині діє 4862 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновим виробами

17 Березня 2009 12:09
Станом на 1 березня 2009 року на території Волинської області діє 4862 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновим виробами, з них 2517 – на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 2345 – тютюновими виробами. Про це 17 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Державної податкової адміністрації у Волинській області, на території області внесли до Єдиного Державного реєстру 62 місця зберігання оптових партій алкогольних напоїв та тютюнових виробів.
За лютий 2009 року до Зведеного бюджету від сплати за ліцензії на виробництво, право експорту і імпорту, оптову і роздрібну торгівлю алкогольними напоями і тютюновими виробами надійшло 754,0 тисяч гривень.
За лютий цього року регіонале управління Департаменту анульовало 12 ліцензій, в тому числі на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями – 6, тютюновими виробами – 6, призупинено 35 ліцензій, в тому числі: 17– на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, 18 – на роздрібну торгівлю тютюновими виробами.
На виконання доручень Президента України, постанов Кабінету Міністрів України, розпоряджень ДПА України з метою активізації роботи по вилученню з незаконного обігу фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів та боротьбі з їх виготовленням, державна податкова адміністрація у Волинській області проводить комплекс організаційних та практичних заходів по операції «Акцизна марка».
У результаті реалізації вказаних заходів у лютому 2009 року працівники регіонального управління спільно з іншими контролюючими органами провели 11 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснювали оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. За результатами перевірок виявлено 13 порушень;
роздрібна торгівля алкогольними напоями без наявності ліцензії – 4;
фактів зберігання алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного збору або без марок встановленого зразка – 2;
відсутність товаро-супровідних документів на алкогольні напої та тютюнові вироби та порушення готівкого обігу – 7.
За виявлені порушення в лютому застосовано фінансові санкції в сумі 13,2 тисячі гривень. Всього, станом на 1 березня 2009 року, стягнули фінансових санкцій на суму 61,3 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus