USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині експериментуватимуть з пільговиками

6 Травня 2010 11:27
На Волині хочуть експериментально замінити пільги за електроенергію грошовими виплатами.

Про це заявив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук під час засідання Регіонального комітету з економічних реформ.

«Переданий проект урядової постанови міністру фінансів про проведенню експерименту у Волинській області по заміні пільг із електроенергії грошовими виплатами. «Ціна» цього питання - 9,5 мільйона гривень», - повідомив Борис Клімчук.

Він зазначив, що від цієї реформи в програші будуть хіба що енергетики ВАТ «Волиньобленерго».

«Очевидно, знаючи наших селян, ветеранів, пенсіонерів, пільговиків, як людей дуже ощадливих, економних, одна сторона трохи постраждала - це обленерго. Сума, яка потрапить до підприємства буде дещо меншою», - прокоментував Клімчук.

Енергетики ніяких заперечень стосовно експериментів не висловлюють. Із генеральним директором ВАТ «Волиньобленерго» Анатолієм Буріним губернатор краю Борис Клімчук «обговорив це питання і від нього не було спротиву».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus