USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині ліквідують поліграфічну фірму

8 Травня 2013 13:17
Господарський суд Волинської області виніс ухвалу про початок ліквідаційної процедури приватного підприємства «Друкмаркет».

Відтак, ПП «Друкмаркет» визнано банкрутом, відрито ліквідаційну процедуру і призначили арбітражний керуючий, - пише «Під прицілом»

Зокрема до суду подали клопотання про затвердження ліквідаційного балансу і звіту ліквідатора про банкрутство приватного підприємства «Друкмаркет», яке найближчим часом буде розглядатися.

Варто зауважити, що приватне підприємство «Друкмаркет» працює на ринку поліграфії та друку вже досить давно і відносилось до найбільш потужних на Волині підприємств цієї галузі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віталька Показати IP 8 Травня 2013 14:15
Слава нашій державі, яка багатьом допомагала і допомагає бізнес вести! Хай як важко було під час псевдо-кризи 2008 року, та фірми не ліквідовувалися. Якщо вже "друкмаркет" настигла така участь, то що говорити про другі друкарні і видавництва, яких на пальцях полічити на Волині? Словом, народ і так грамотний. Читаймо ГАРАНтовані шедеври!
Олег Показати IP 8 Травня 2013 19:31
Така скупа заміточка про ліквідацію. Та тут має бути громадський розголос, страйкувати перед тими горе-владцями, котрі доводять до закриття тих, хто популяризує книгу і видає її. Замість підтримки, людей, котрі розвивають нашу культуру, освіту (книговидання, друк сюди якраз і входять) влада склала руки і чекає, що усе вирішиться саме собою. З такими темпами на Волині е лишиться ні друкарні нормальної, ні видавництва. Тоді з Росії навезуть шир-потребу антиукраїнського і наших дітей на цьому вчитимуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus