USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині оштрафували підприємство за незаконний ринок і автостоянку

21 Листопада 2013 16:24
Господарський суд Волинської області вирішив стягнути штраф у сумі понад 40 тисяч гривень на користь держави з ПАТ «Шацьке РТП» за нецільове використання землі, - повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Так, Любомльський міжрайонний прокурор в інтересах держави в особі Шацької селищної ради звернувся до Господарського суду Волинської області з позовом до Приватного акціонерного товариства «Шацьке ремонтно-транспортне підприємство», в якому просить стягнути з відповідача 40 672,09 гривні шкоди за використання земельної ділянки не за цільовим призначенням.

Рішеннями Шацької селищної ради від 2006-2007 років для розміщення виробничої бази передали ПАТ «Шацьке РТП» в оренду земельну ділянку, що знаходиться в Шацьку на вулиці 50 років Перемоги, 6, загальною площею майже 4 гектари.

Два роки тому на підприємстві старший державний інспектор Держкомзему у Шацькому районі здійснив перевірку дотримання вимог земельного законодавства у виявив правопорушення. Зокрема, ПАТ «Шацьке РТП» використовує земельну ділянку не за цільовим призначенням, оскільки на ділянці розмістили торговий ринок та автомобільну стоянку для обслуговування ринку, а це не передбачено договором оренди.

Відтак Господарський суд Волинської області ухвалив рішення стягнути з Приватного акціонерного товариства «Шацьке ремонтно-транспортне підприємство» на користь Шацької селищної ради понад 40 тисяч гривень шкоди. Окрім цього, підприємство має заплатити 1 тисячу 720 гривень судового збору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus