USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині погасили 2 мільйони зарплатних боргів

3 Червня 2011 10:43
Заборгованість із заробітної плати мають 22 економічно активні підприємства у 9 адміністративно-територіальних одиницях Волинської області.
У структурі загального боргу економічно активним підприємствам належить 68% заборгованості. Про це повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.
Заборгованість економічно неактивних підприємств становить 2,3 мільйона гривень, підприємств-банкрутів – 2,4 мільйона гривень.
За оперативними даними станом на 27 травня 2011 року борг із виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах області до початку місяця зменшилася майже на 2 мільйони гривень і становить 8,6 мільйона гривень.
За словами заступника голови Волинської облдержадміністрації Едуарда Стоєва, питання дотримання законодавства в розрізі оплати праці і надалі лишатиметься пріоритетним у роботі органів влади.
Усього з початку року проведено 64 засідання комісій на рівні області, районів та міст обласного підпорядкування, на яких заслухано 154 керівників підприємств-боржників.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus