USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині скорочується заборгованість по зарплаті – ЛуАЗ розрахувався із працівниками

6 Липня 2009 16:12
Заборгованість по зарплаті на Волині упродовж минулого тижня скоротилася більш ніж на 2,1 мільйона гривень. Про це 6 липня повідомляють «Волинські Новини».
 
Насамперед добитися такого скорочення заборгованості по зарплаті вдалося за рахунок луцьких підприємств, які зменшили загальний обсяг боргу на три мільйони гривень із 10,2 мільйона гривень до 7,3 мільйона.
 
Насамперед, повністю погасив заборгованість по зарплаті ЛуАЗ, а це 2,3 мільйона гривень. Майже на 400 тисяч зменшився обсяг боргу і на Луцькому підприємстві електротранспорту – до 482 тисяч гривень.
 
Водночас зростають борги у Володимирі та Ковелі, де перевищили відповідно 1,1 мільйона гривень та 2,6 мільйона гривень.
 
Довідково:
 
Наразі найбільше заборгували працівникам Луцький КРК (майже 1,3 мільйона гривень) та «Ковельрембуд» (понад 1,2 мільйона гривень).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus