USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Волині зменшуються обсяги промислового виробництва

19 Вересня 2008 15:36
На нараді заступника голови облдержадміністрації Василя Байцима, розглядалися питання про роботу промисловості області за січень-серпень 2008 року і використання майна та земельних ділянок військових містечок. Про це 19 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
За інформацією офіційного сайту Волинської ОДА, за темпами приросту обсягів  виробництва область постійно займала лідируючі позиції. Зокрема, у 2007 році приріст становив 43,7 відсотка, що забезпечило області перше місце в Україні.
Однак ситуація, яка нині склалася у промисловості області викликає занепокоєння, незважаючи на те, що за січень-серпень 2008 року обсяги  виробництва продукції зросли на 13,6 відсотка. Органами статистики  відслідковується робота 209 великих, середніх та вагомих за обсягами  малих промислових підприємств.
Причини, які призвели до зменшення обсягів виробництва – низька конкурентоспроможність продукції, недостатня  інноваційна активність підприємств, втрата ринків збуту.
Заступник голови облдержадміністрації Василь Байцим наголосив, що необхідно терміново вжити  заходів щодо зростання обсягів виробництва промислової продукції та підвищення ефективної роботи промислових підприємств відповідно до завдань Програми економічного і соціального розвитку області на 2008 рік.
Щоб забезпечити збереження ефективного та цільового використання військового майна голова обласної державної адміністрації 19 серпня 2008 року прийняв відповідне доручення. Василь Байцим зазначив, що необхідно терміново  доопрацювати  матеріали,  подані з міст та районів області на виконання  доручення голови облдержадміністрації, та надати  головному управлінню економіки інформацію про стан збереження та ефективність використання майна та земельних ділянок, їх балансову вартість, пропозиції щодо приватизації тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus