USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нацбанк заборонив видачу валюту за картками

1 Вересня 2014 14:28
Видача готівкових грошових коштів у межах України за електронними платіжними засобами, емітованими як резидентами, так і нерезидентами, здійснюється виключно в гривнях. Про це інформує УНІАН.

«Постановою №540 Нацбанк з 2 вересня подовжує дію постанови №328, яка діяла до 1 вересня, і вводить ще додаткові заходи для стабілізації ситуації на валютному ринку», - повідомили в прес-службі.

Згідно з постановою регулятора, "видача готівкових грошових коштів у межах України за електронними платіжними засобами, емітовані як резидентами, так і нерезидентами, здійснюється виключно в гривнях".

Окрім того, Національний банк України продовжує обмеження на депозитному ринку та за операціями клієнтів з валютою, які діяли до 1 вересня, ще на три місяці.

Як відомо, Нацбанк для стабілізації ситуації на валютному ринку підвищив норму обов'язкового продажу валютної виручки до 100% і продовжив вимога щодо обмеження строків розрахунків за зовнішньоекономічними контрактами до 90 днів, а також закріпив за собою право вимагати від банків призупинити проведення операцій клієнтів, які мають підвищений ризик їх використання у протиправних цілях. Крім цього, регулятор скасував штрафні санкції до банків за порушення економічних нормативів до 1 січня 2015 року і зобов'язав банки видавати валютні кредити юридичним особам і підприємцям виключно для оплати зовнішньоекономічних контрактів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
вдв Показати IP 1 Вересня 2014 14:33
хотiли кращого життя, хто мае депозити забудьте про них. Слава Майдану !!!!!!!!!!!!
Дід Панас Показати IP 1 Вересня 2014 14:40
Експропріація зелених у населення.
Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 15:36
НАЦБАНК, ТАК!!!
Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 22:15
та ну шо ви тут тролите,а якби остався яник оце б щастя всім було!Хватить слюні пускати ніхто на вас не поведеться! нехай буде як є або як буде,але всерівно краще ніж з яником чи з шизофреніком пукіним! І ще судячи з того як розвивалися події при янику до майдану ,якби майдан не відбувся то вже сьогодні напевно депозити просто ніхто не відавав ,сказали б вам ГОДІ СКІГЛІТІ ТРІБА БРАТИ ЛОПАТУ І ГОДУВАТИ СІМ"Ю !
вдв до Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 23:16
якщо ти проти Яника, шо ти тут робиш давай бiгон в Донецьк, тебе там чекают- герой, за таких як ти, скильки нормальних пацанiв в землi

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus