USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дорогі, красиві футболки клубів. ЦІНИ. ПОРІВНЯННЯ. ФОТО

6 Вересня 2013 10:58
Екскурс у світ футбольних фінансів і футбольної атрибутики здійснили журналісти. Футболку клубу «Волинь», з'ясували, можна придбати за 510 гривень.

Так, однією із суттєвих складових фінансового живлення футбольних клубів є продаж клубної атрибутики. Там, де футболом заробляють собі на життя, ціни на атрибутику мають бути логічними і реальними - бо інакше в них, цінах, просто не буде сенсу, - йдеться на сайті Футбол.ua.

А як у нас? Я вирішив прогулятись інтернет-магазинами вітчизняних клубів (представників УПЛ). Вибір робив простий - форма поточного сезону - або найновіша з тих, що є, - мого, XL-івського розміру, з улюбленим номером і моїм же прізвищем.

Шахтар - 1198 гривень


Динамо - 1030 гривень (у киян є дивна опція - нанесення спонсора, якби "Барселона" таке зробила, то пристойна кількість екземплярів була б продана чистими, оскільки синьо-гранатовий люд катарські авіалінії недолюблює; цікаво, що з цього приводу думає власник банку "Надра")


Дніпро - 725 гривень

Металіст - 870 гривень (тут теж рекламу додають опціонально, але оскільки і клуб, і рекламодавець знаходяться, як я розумію, в одних руках, то нібито й все одно)


Зоря - 800 гривень

Чорноморець - 570 гривень (та сама історія, що і у Металіста)

Ворскла - 560 гривень (тут уже ніяких номерів і прізвищ; добре, хоч сама футболка є)

Металург Д - 315 гривень

Волинь - 510 гривень (див. вище; розміри, звісно, найходовіші, хоча S-ку можна було б і додати)

Карпати - 320 гривень (от тут відсутність номерів-прізвищ мене здивувала, все-таки Карпати це серйозний бренд)

Сайт Севастополя повідомляє таке:

Інші клуби УПЛ таким дивом цивілізації, як інтернет-магазини, досі не обзавелись.

Для порівняння - футболки з офіційних інтернет-магазинів європейських клубів. Конвертація цін в гривні за сьогоднішнім курсом НБУ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
йцук Показати IP 6 Вересня 2013 12:51
порівняйте ціну на фотболки та символіку політичних партій

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus