USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Невиконані обіцянки, або Шахтарі Волині знову перекриють дорогу

21 Травня 2015 17:00
Шахтарі Волині, зокрема працівники шахти №10 “Нововолинська”, так і не отримали заборгованої зарплатні за неповні чотири місяці. Відтак, обіцянки розрахуватися з гірниками до 20-го травня - не виконані. Про це інформує БУГ.

Для вирішення подальших дій працівники шахти №10 “Нововолинська” організували загальні збори на підприємстві о 13:00.

Як результат – колектив шахти №10 “Нововолинська” вирішив продовжити акції протесту. Зі слів виконувача обов'язків голови профспілки вугільників підприємства Георгія Новосада, завтра о 9:00 гірники зберуться на автостанції, а о 10:00 – вирушать перекривати дорогу у районі річки Західний Буг. Також кількох представників делегують на сесію міської ради, яка відбудеться того ж дня.

Керівництво та лідери профспілок зверталися до шахтарів з проханням зачекати до понеділка, проте ті стояли на своєму.

Всю проблему вбачають у бюрократії, оскільки міністр фінансів Яресько не підписала необхідні документи на фінансування..

Нагадаємо, що 7-го травня, доведені до відчаю працівники шахти «Нововолинська №10», яким заборгували зарплату за чотири місяці, прийшли під міську раду вимагати справедливості та чесно зароблених грошей.

Шахтарям не виплатили заробленого за січень (50%), лютий, березень і квітень цього року, тому уже 7-го травня гірники розпочали акцію протесту – перекриття дороги.

Наступного дня, 8-го травня, колективним рішенням вирішили не продовжувати перекриття дороги адже шахтарям передали повідомлення із міністерства енергетики та вугільної промисловості про те, що до 20 травня заборговані гроші надійдуть на особисті рахунки, і уже розпочата процедура оформлення відповідних документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 21 Травня 2015 17:43
Вибрали балаболів, жеріть пакращення, да ще й двома пригоршнями.
Анонім Показати IP 21 Травня 2015 23:15
Яресько - громадянка сша, яке їй діло до волинських шахтарів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus