USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські шахтарі відтермінували протестні акції

8 Травня 2015 12:28
Працівники шахти №10 “Нововолинська”, які у знак протесту 7-го травня перекрили трасу «Ковель-Львів» у селі Литовеж перед мостом через річку Західний Буг, вирішили не продовжувати акцію сьогодні та відтермінували її до 20 травня.

Нагадаємо, що працівникам копальні майже чотири місяці не отримають заробітної плати, що і змусило вийти їх на протестну акцію.

Про це інформує «БУГ».

Колективним рішенням було вирішено не перекривати дорогу 8-го травня. Шахтарям передали повідомлення із міністерства енергетики та вугільної промисловості про те, що до 20 травня заборговані гроші надійдуть на особисті рахунки, і уже розпочата процедура оформлення відповідних документів. На контроль це питання взяв Олександр Коровка – заступник директора Департаменту реструктуризації вугільної промисловості – начальник Управління технічної політики та капітального будівництва профільного міністерства, – повідомив виконувач обов’язків голови профспілки вугільників шахти №10 “Нововолинська” Георгій Новосад.

Протестна акція 7-го травня пройшла мирно і тривала до 16:30.

Якщо ж обіцяні кошти не надійдуть у зазначені терміни, до 20 травня, шахтарі готові продовжити протестувати. Та все ж вугільники надіються на позитивний результат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus