USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Німецька компанія «Кромберг енд Шуберт» збудує на Волині ще один завод

17 Червня 2008 23:02
Голова Волинської ОДА Микола Романюк та його заступник Василь Байцим 17 червня зустрілися із технічним директором підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» Гюнтером Шулером та фінансовим директором заводу Ольгою Бєліковою. Про це «Волинським новинам» 17 червня повідомили у прес-службі глави ОДА.
Представники підприємства розповіли волинському губернатору про перспективи розширення виробничих потужностей і просили посприяти у пошуку площі під будівництво. Також під час зустрічі порушено питання кадрового забезпечення, адже виробництво потребує кваліфікованих кадрів. Микола Романюк запропонував збудувати новий завод в одному із північних районів Волині - Камінь-Каширському, Любешівському або Ратнівському.
«80% промислового виробництва області нині зосереджено в Луцьку. Ми ж зацікавлені, аби підприємства спрямовували інвестиції і в розвиток віддалених територій», - зауважив Микола Романюк. Керівництво підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» зацікавилося пропозиціями облдержадміністрації, тож найближчим часом відбудеться робоча поїздка до запропонованих районів.
Довідково:
«Кромберг і Шуберт» - німецька компанія світового рівня, на підприємствах якої налічується близько 14 тисяч працівників. Корпорація спеціалізується на виготовленні бортових кабельних мереж, спеціальних кабелів та комплектуючого електрообладнання для автомобілів. Попит на цю продукцію та стратегічний розвиток обумовили потребу створення дочірніх підприємств в інших країнах.
ТзОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» розміщене на території Боратинської сільради Луцького району. Воно спеціалізується на виробництві бортових кабельних мереж для легкових автомобілів на основі переробки давальницької сировини, яка стовідсотково поставляється з-за кордону компанією «Кромберг енд Шуберт Холдінг ГмбХ» (Австрія), що володіє заводами у 13 країнах світу.
На території країн СНД завод у Волинській області - перше підприємство компанії. Потужність нового виробництва - біля тисячі різноманітних комплектів електрокабелів на добу. Нині в цехах заводу вже працює 2578 чоловік. Головними споживачами продукції ТзОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» є «Даймлер-Крайслер» і «БМВ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus